Marcel Pavel trece prin clipe cumplite: Am sufletul terminat. Moartea celei mai dragi ființe l-a doborât

Amintim că mama artistului a murit la vârsta de 81 de ani. Totodată, Marcel Pavel a recunoscut că a avut o relație specială cu aceasta, fiind astfel profund afectat de moartea ei.

„A fost o perioadă foarte urâtă pentru mine. Am trecut prin momente cumplite anul acesta, și anul trecut, dar anul acesta a fost groaznic. Încerc să-mi revin și sper să reușesc să trec cu bine. Am sufletul terminat și mintea puțin…”, a declarat Marcel Pavel la Xtra Night Show.

Marcel Pavel a avut un întreg an marcat de dificultăți, în contextul în care și el a ajuns pe patul de spital, fiind infectat cu COVID-19.

Mesajul transmis după moartea mamei sale

Anterior, artistul a scris că s-a temut mereu de pierderea părinților.

„Am avut mereu această teamă, și anume teama de a-mi pierde părinții, m-am gândit întotdeauna naiv cu o teamă de nedescris la această fatalitate crezând totuși că mie nu mi se va întâmpla niciodată această nenorocire, dar astăzi inevitabilul s-a întâmplat! Draga mea mamă, îngerul meu păzitor, iubirea vieții mele, cea mai importantă femeie din Univers a plecat într-o lume fără dor printre stelele eternității! Adio… sau la revedere scumpă mamă!”, a scris Marcel Pavel acum câteva săptămâni, în urma tragicului eveniment.

Lupta artistului cu COVID-19

Amintim că Marcel Pavel s-a confruntat cu COVID-19 la mijlocul anului 2020. Din fericire, acesta s-a vindecat și a făcut dezvăluiri la două  săptămâni după ce a fost externat din spital.

„Acum sunt ceva mai bine. A fost cumplit, am fost la un pas de moarte. În spital, am simţit o linişte extraordinară. Am ieşit cu tensiune 18 din spital. Îmi pare rău că o parte din români au avut un comportament urât faţă de mine. Eu nu mă murdăresc pentru nimic în lume, în special pentru bani. Înlocuiţi veninul cu miere, răutatea ne face să ne pierdem minţile. În timp ce eu eram cu un picior în groapă, îmi aduceaţi injurii. M-aţi acuzat că am fost plătit cu 100.000 de euro, ce este cu dumneavoastră? Treziţi-vă! Eu nu credeam în virus, recunosc, îmi pare rău. Nu dormeam decât două-trei ore pe noapte. După relaxarea măsurilor, am început să ies, mama mea este bolnavă de diabet, fratele meu este operat pe col, îmi făceam griji pentru ei. (…) Nu am avut niciun simptom până acum trei săptămâni.

Timp de 7 zile nu am mâncat nimic. Nu puteam să respir. Am stat două săptămâni cu masca pe figură, nu puteam să respir. Dormeam cam două ore. Ne făceau injecții din 4 în 4 ore sau din 6 în 6 ore. Am avut secreții cu sânge. Am avut cheaguri de sânge în plămâni. Dacă mai stăteam o zi acasă, mă intubau, ceea ce era foarte grav pentru mine”, a declarat Marcel Pavel la momentul respectiv, pentru Antena 3.