Lumea muzicii din România este în doliu! Un cunoscut interpret de muzică de petrecere a încetat din viaţă.

Kadin Năsturică a trecut la cele veşnice

Este vorba despre Kadin Năsturică, parte din “Formația Geta și Kadin Năsturică”.

Kadin Nasturică
Sursa foto: Facebook

Anunţul trist privind trecerea în nefiinţă a artistului a fost făcut de către fiul său, la rândul său implicat în lumea muzicii, într-o postare pe Facebook.

“Îmi este atat de greu sa scriu aceste cuvinte despre tăicuțul meu cel mai bun și frumos…dar…nu mai este…Dumnezeu sa-l odihnească!

Cine l-a cunoscut și vrea sa aprindă o lumânare pentru el, puteți sa veniți pe str Hațegana, nr 2 zona Cuțitul de Argint”, a scris Elvis Năsturică pe pagina sa de socializare, sâmbătă în jurul prânzului.

Marcel Pavel: A fost un om minunat! Dumnezeu să-l ţină la dreapta Sa!

Printre cei care au reacţionat imediat se numără şi celebru interpret Marcel Pavel.

“Of, Dumnezeule! Ce s-a întâmplat!? A fost un om minunat! Dumnezeule! Dumnezeu să-l ţină la dreapta Sa! Sincere condoleanţe!”, a scris Marcel Pavel pe reţeaua de socializare.

Sute de persoane i-au trimis mesaje de condoleanţe lui Elvis Năsturică şi familiei îndoliate:

“Dumnezeu să îl ierte și vouă să vă dea putere să treceți peste această durere”,

“Dumnezeu să-l odihnească în pace!!! Mi-a cântat cu Geta și la cununie și la nuntă. Elvis Năsturică, fii tare că te știu de copil, când veneam la voi în casă la Baba Novac și exersai la pian. Sincere Condoleanţe!!!”,

“Cu pioșenie și cu aleasă considerație, aprind o candelă pentru cel ce a fost Kadin Nasturică. Dumnezeu să îl așeze în lumea celor drepți și buni!”,

“Condoleanţe! Nu poţi să treci cu vederea peste aşa o capacitate, un muzician adevărat, un caracter rar întâlnit. Dumnezeu să te odihnească în pace”, sunt doar câteva dintre mesajele emoţionante ce au venit din partea prietenilor sau fanilor intrepretului.