Marcel Pavel, în doliu. Mama artistului s-a stins din viață în urmă cu puțin timp

Marcel Pavel a postat pa pagina sa de Facebook un mesaj trist. Mama artistului s-a stins din viață în urmă cu puțin timp. În mesajul postat pe rețeaua de socializare, Marcel Pavel a precizat că i-a fost mereu frică de momentul în care își va pierde părinții.

Potrivit mesajului postat de artist, mama sa a fost îngerul lui păzit și cea mai importantă femeie din ”univers”.

„Am avut mereu această teamă, și anume teama de a-mi pierde părinții, m-am gândit întotdeauna naiv cu o teamă de nedescris la această fatalitate crezând totuși că mie nu mi se va întâmpla niciodată această nenorocire, dar astăzi inevitabilul s-a întâmplat! DRAGA MEA MAMĂ, ÎNGERUL MEU PĂZITOR, IUBIREA VIEȚII MELE, CEA MAI IMPORTANTĂ FEMEIE DIN UNIVERS A PLECAT ÎNTR-O LUME FĂRĂ DOR PRINTRE STELELE ETERNITAȚII! ADIO…SAU LA REVEDERE SCUMPĂ MAMĂ!”, a scris Marcel Pavel pe Facebook.

Marcel Pavel a fost infectat cu coronavirus

Artistul a povestit, în urmă cu ceva timp, că trebuie să urmeze în continuare un tratament pe care i l-au recomandat medicii, după ce acesta a fost infectat cu coronavirus.

”Cu sănătatea sunt bine, am tras mult. Am rămas însă cu tensiune foarte mare, toată viața voi lua tratament pentru inimă. La externare, anul trecut, am avut tensiunea 19. Dacă nu iau pastile, tensiunea o ia razna, urcă la 17, iar dacă le iau ajung, undeva, la 13,7, în condițiile în care înainte să mă îmbolnăvesc de Covid-19 aveam 12,8”, a declarat Marcel Pavel.