Adrian Minune a dezvăluit un moment cutremurător din viața s-a de artist. El a povestit un episod cu care s-a confruntat în urmă cu mai mulți ani. Momentul a fost parcă desprins din filmele cu mafioți. S-a petrecut la o nuntă, la care invitaţii au tras cu mitralierele.

Adrian Minune a făcut dezvăluiri, la România Tv, despre nunta la care a participat unde invitaţii au tras cu mitralierele. Manelistul a ținut să precizeze că este o tradiţie din țara unde a avut loc nunta, respectiv în Republica Moldova.

„Vă daţi seama că dacă ştiam că se foloseşte un asemenea obicei, nu mergeam”, a mărturisit el.

Adrian Minune a dat mai multe detalii despre nunta la care a participat şi la care s-au folosit arme.

„E vorba despre un eveniment din 2018. Nu e pe teritoriul României. E undeva la Chişinău. Trebuia să ne dăm seama că acei copii vorbeau ruseşte. Suntem în 2021. Oamenii au plătit pentru fapta lor. Am auzit că de dimineaţă i-au luat din casă serviciile competente pentru nerespectarea muniţiilor şi armelor”, a declarat Adrian Minune.

Adrian Minune despre momentul cumplit prin care a trecut

Adrian Minune a susținut că a fost vorba de o tradiţie și că cei prezenți au spus că şi-au asumat. Întrebat ce a simţit în momentul în care a văzut că se trage, manelistul a spus că nu i-a fost teamă.

„Mai nimic pentru că dacă acei copii alergau şi râdeau printre oamenii aceia, vă daţi seama că nici eu nu m-am speriat. În România nu se întâmplă aşa. La ei e o tradiţie. Au spus că şi-au asumat”, a precizat Adrian Minune.

Trebuie spus că unul dintre participanţi a venit cu arma şi l-a îndemnat şi pe cântăreţ să tragă de câteva ori, însă acesta a refuzat vehement şi chiar a rugat să se oprească toată manifestaţia. Într-un filmuleț care a apărut pe internet, se observă cum, la o petrecere, câțiva invitați au tras cu mitraliere și pistoale, chiar în fața celorlalți participanți. Printre ei se află chiar şi copii, care îşi acoperă urechile din cauza zgomotului infernal produs de arme. Unul dintre invitați a venit cu arma lângă cântăreț şi l-a îndemnat să tragă de câteva ori. Adrian Minune a refuzat l-a rugat să oprească toată manifestaţia, de asemenea le atrage atenţia acestora să îndrepte armele în sus după care indivizii au tras mai multe focuri în aer.