Unul dintre participanţi a venit cu arma şi l-a îndemnat şi pe cântăreţ să tragă de câteva ori, însă acesta a refuzat vehement şi chiar a rugat să se oprească toată manifestaţia.

Într-un filmuleț care a apărut pe internet, se observă cum, la o petrecere, câțiva invitați au tras cu mitraliere și pistoale, chiar în fața celorlalți participanți. Printre ei se află chiar şi copii, care îşi acoperă urechile din cauza zgomotului infernal produs de arme.

Adrian Minune a fost îndemnat să tragă cu mitraliera

Unul dintre invitați a venit cu arma lângă cântăreț şi l-a îndemnat să tragă de câteva ori. Adrian Minune a refuzat l-a rugat să oprească toată manifestaţia, de asemenea le atrage atenţia acestora să îndrepte armele în sus după care indivizii au tras mai multe focuri în aer.

Niciun invitat nu a părut că se teme în timp ce erau trase focurile de armă, ba mai mult aceştia râdeau şi filmau întreaga scenă. În imagini se vede și cum nuntaşii care ţin în mâini aceste arme, le folosesc cu îndemânare semn că fac asta în mod obişnuit.

Poliţia Română a anunţat că face verificări

Poliția Română, ca urmare a apariției imaginilor în mediu online a început să facă verificări.

„Urmare a verificărilor efectuate, cu operativitate, de structurile Poliției Române, cu privire la imaginile postate pe o rețea de socializare, în care apar mai multi bărbați, care trag cu arme de foc, în timpul unui eveniment privat, anterior apariției acestora în spațiul public, s-a stabilit că respectivul eveniment a avut loc, în anul 2018, în Republica Moldova”, a transmis IGPR.