Marcel Ciolacu pare să fie noua țintă a lui Codrin Ștefănescu, după ce acesta a declarat că remanierea Guvernului este binevenită pentru că astfel pot fi avansați și oamenii mai tineri din partid.

„O remaniere a Guvernului în acest moment este binevenită. Cred că viitorii oameni pe care îi vom pune miniștri trebuie să respecte direcția pe care partidul a exprimat-o la Congres. Este un semnal extrem de puternic pe care membrii PSD l-au transmis cand au votat în număr mare și candidații de pe locul doi. Sunt colegi tineri, care au crescut în acest partid, oameni capabili și de perspectivă,” a declarat Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Codrin Ștefănescu a reacționat după cele declarate de președintele Camerei Deputaților. Acesta nu e de acord cu Marcel Ciolacu, ba mai mult, susține că oamenii performanți sunt schimbați din funcțiile de conducere doar pentru simpla vină că au fost apropiați de Liviu Dragnea.

„Remaniem tot și de-a valma ! Miniștrii performanți de ieri, remaniații aruncați pe scările partidului de azi. Te-a atins vreodată, Dragnea? Atunci, pa ! Vorba lui Ciolacu : așa începe reforma sănătoasă din interior ! Hai, că e de bine ! Mergem sigur spre victorie…”, scrie Codrin Ștefănescu pe Facebook.