Imagini terifiante! Accidentul de la Suceava a fost filmat de o cameră de supraveghere montată pe un stâlp.

Impactul a fost foarte violent și doar o minune a făcut ca urmările să nu fie mult mai tragice. Trebuie ținut cont de faptul că în microbuzul implicat în ciocnire se aflau nu mai puțin de 19 copii.

Imagini terifiante! Camera de supraveghere de pe stâlp, martorul accidentului

Au apărut imagini cu momentul în care s-a produs accidentul de la Suceava. O cameră de supraveghere montată pe un stâlp a surprins coliziunea dintre microbuzul școlar în care se aflau 19 copii și două autoturisme.

În imagini se vede cum șoferul unui autoturism frânează brusc. Din spate vine o altă mașină cu viteză și, ca să evite impactul, intră pe contrasens.

Acela este momentul în care se ciocnește cu microbuzul care circula regulamentar și care s-a răsturnat în urma impactului.

23 de persoane au ajuns la spital în urma acestui accident, pentru evaluare. Toți răniții sunt conștienți.

10 ambulanțe, o mașină pentru victime multiple și una de descarcerare au ajuns la locul accidentului, după ce a fost activat planul roșu.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă în acest caz, informează digi24.ro.

A fost activat Planul Roșu de Intervenție

Accidentul s-a produs în localitatea Arbore, fiind implicate un microbuz de transport elevi și două autoturisme. În microbuzul școlar se aflau 19 copii și șoferul, iar în celelalte două autoturisme se aflau șase persoane.

Potrivit ISU Suceava, având în vedere numărul mare de persoane implicate, pentru gestionarea eficientă a situației, a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

La caz acționează 6 ambulanțe SAJ, 3 ambulanțe SMURD, 1 autospecială pentru transport victime multiple și 1 echipaj de stingere.

Datele de până acum arată că șapte persoane sunt transportate la spital, două dintre ele cu fracturi.

„Toți sunt conștienți și cooperanti și sunt evaluați din punct de vedere medical”, conform ISU.

FOTO: Monitorul de Suceava.