Îl dau afară imediat: Pavel Popescu, șeful organizației PNL Sector 4, este ferm determinat să realizeze o majoritatea de dreapta în consiliul local al Primăriei de sector.

În acest scop, Popescu nu este dispus să precupețească niciun efort pentru a păstra alianța cu USR PLUS intactă. El a decis excluderea din partid a liberalului Robert Florea, care ar fi trădat această alianță de dragul intereselor personale.

Îl dau afară imediat: ”Respingem categoric acest mod de a face politică”

”Organizația PNL Sector 4 a decis să îl excludă din partid pe consilierul local Robert Cristian -Florea, ales astăzi viceprimar al Sectorului 4, cu sprijinul PSD, pe o procedură de vot abuziv impusă de primarul Daniel Băluță.

Respingem categoric acest mod de a face politică, iar Organizația PNL Sector 4 îl va înlocui de urgență pe consilierul trădător, în Consiliul Local, cu o persoană care să reprezinte cu adevărat Partidul Național Liberal.

Vom contesta votul din ședința de vineri, prin care au fost aleși viceprimarii din acest sector și vom reface majoritatea politică în Consiliu, astfel că această victorie a primarului Băluță este doar una de moment.

Vom corecta decizia de astăzi, pentru a reflecta cu adevărat votul cetățenilor din Sectorul 4, pentru o nouă majoritate, de dreapta.”, se arată într-un comunicat publicat vineri de Organizația PNL Sector 4.

Acuze grave din partea USR PLUS

Consilierul local USR PLUS Mircea Olaru a acuzat vineri faptul că majoritatea USR PLUS – PNL din Consiliul Local s-a pierdut.

“S-a rupt lanţul de iubire şi la Sectorul 4. Astăzi am pierdut majoritatea USR PLUS-PNL, mai repede decât mă aşteptam.

Robert Florea (PNL) s-a vândut primarului Băluţă pentru un post de viceprimar, doar că Pavel Popescu (preşedintele PNL S4) ne asigură că bucuria noului viceprimar va fi scurtă, pentru că va fi exclus din PNL.

Noi, cei 9 consilieri USR PLUS, împreună cu 4 consilieri PNL, am părăsit şedinţa, fără a vota, pentru că preşedintele de şedinţă a refuzat să acorde transparenţă votului.

În schimb, spre dezamăgirea noastră, domnul Florea (PNL) a trădat majoritatea şi s-a alăturat PSD. De astăzi USR PLUS este în opoziţie.

La acest moment, pot doar să mă încred că Pavel Popescu îşi va respecta cuvântul şi va taxa această încălcare gravă a votului cetăţenilor”, a scris Mircea Olaru, vineri, pe Facebook.