Igor Dodon a scandalizat toată lumea! Cum a fost surprins fostul președinte al Republicii Moldova? (VIDEO)

În spațiul public a apărut un videoclip în care Igor Dodon, fostul președinte al Republicii Moldova, împușcă doi mistreți folosind o pușcă cu lunetă.

Așadar, cu câteva zile înainte de alegerile parlamentare anticipate din Republica Moldova, apare un videoclip care ar putea avea un impact negativ asupra lui Igor Dodon.

De când ar data videoclipul

Potrivit replicilor din videoclip, acțiunea se petrecea pe vremea când Igor Dodon era încă președintele Republicii Moldova. Acest lucru reiese din replicile celor din jurul său care-i spuneau ”domn președinte”.

În videoclip, Igor Dodon apare îmbrăcat la cravată, acesta fiind însoțit de mai multe persoane care îl îndrumă și îi oferă indicații despre animalele în care să tragă cu arma.

Clipul video ar fi o unealtă a oponenților

Jurnaliștii de la agora.md au încercat să obțină informații cu privire la videoclip. Purtătorul de cuvânt al PSRM a declarat că acesta este trucat.

„Oponenții utilizeaza tehnologii de fabricare a unor video-fake. E dovada că dreapta recurge la campanie murdară din lipsa de soluții reale și profesioniste pentru cetățeni”, a răspuns purtătorul de cuvânt pentru sursa anterior citată.