Horoscop vineri, 13 mai. Zodia care nu trebuie să exagereze cu cheltuielile. Nu lua și nu da bani cu împrumut

BERBEC  Uneori situaţiile se rezolvă de la sine pentru că timpul găseşte cele mai bune soluţii și ziua de astăzi, vineri, 13, este un exemplu bun! Dimineaţa, la serviciu, la muncă, dacă nu poţi rezolva ceva, amână!  Sigur, dacă depinde de tine şi nu este ceva obligatoriu. Dacă este cazul, cere un sfat de la un coleg senior, care nu mai are chef de mișto și așteaptă doar să iasă le pensie și să dea sfaturi bune, așa spun Jupiter și Saturn.

TAUR Dacă lucrezi în sfera tehnologiilor de vârf, fii atent! Conjunctura astrologică te avantajează în folosirea iscusită a unor veşti sau informaţii. Astăzi, nu lua și nu da bani cu împrumut, este o zi nefavorabilă, vineri, 13, nu exagera cu cheltuielile și cumpărăturile. Cucerește-ți independența profesională, obține mai multe grade de libertate, așa poți să rezolvi mai repede și mai bine proiectele firmei și ale tale.

GEMENI Promisiunea succesului îţi dă aripi şi cu toate că te-ai pregătit astăzi pentru o activitate obişnuită, veştile de ultimă oră îţi oferă motivele pentru un efort sporit, mai toată ziua! Este o săptămână de lucru care a trecut repede, toată lumea se pregătește de sezonul foarte cald. Nu ar fi o idee rea să-ți organizeze garderopa în funcție de sezon.

RAC Nu fii comod, dă-ţi silinţa, ai o mare oportunitate să te faci remarcat în ochii colegilor de serviciu. În registrul benefic, desigur. Profită de prilej şi pune la punct unele probleme de comunicare. Mercur, din Gemeni, în domiciliu, încurcă lucrurile, dar tu o să le descurci pentru că ”nu mor caii, când vor câinii!”

Horoscop vineri, 13 mai. Zodia care nu trebuie să exagereze cu cheltuielile. Nu lua și nu da bani cu împrumut

LEU Coordonatele zilei de astăzi trebuie să fie fermitatea şi politeţea, la serviciu, acasă, sau în familie. Nu ceda uşor, ai dreptate şi stelele ştiu acest lucru. Fă-i să ştie şi pe cei din jur, dar cu blândețe, ești tu regele junglei de beton, dar un rege este mărinimos! Lasă personalitatea ta solară să strălucească!

FECIOARĂ Astăzi, la serviciu, unde muncești, mai toată ziua ţi se dă dreptate. Tragi concluzia că nu ai pierdut degeaba timpul şi că experienţa contează! Oricum, nu ești Einstein, dar ai o bună evaluare a situației profesionale, reușești să analizezi detalii, cărora altora le scapă. Nu începe nimic nou, nimic de mare perspectivă, conjunctura nu prea este favorabilă.

BALANŢĂ Între tine şi o reuşită profesională mai este un obstacol, un prag de trecut. Cu toate că oboseala cronică te-a ajuns din urmă, continuă cu dinamism, dispui încă de o mare rezervă de energie pozitivă. Ține canalele de comunicare deschise, așa poți să profiți de oportunități. Dacă lucrezi în domeniul medical, sau farmacie, atenție la noile informații, de specialitate în haosul provocat de ”fake news”.

SCORPION Dimineaţa te doare capul din cauza discuţiilor fără rost. Parcă ar fi terapie de grup, nu o discuţie normală între oameni competenți, care vor să câștige bani mulți prin munca lor! Uneori, dacă nu deseori, vanitățile sunt oarbe și contraproductive. Încearcă să fii ”mintea limpede” să aplanezi conflictele, inutile, dintre cei cu care lucrezi. Din partea unui Scorpion, este o performanță!

Horoscop vineri, 13 mai. Zodia care nu trebuie să exagereze cu cheltuielile. Nu lua și nu da bani cu împrumut

SĂGETĂTOR O zi dedicată acţiunii, reacţiei, intervenţiei. Timpul proiectelor a trecut, acum trebuie să realizezi ce ţi-ai propus cu tenacitate şi fără a ţine cont de comentariile „comice” răuvoitoare ale colegilor de muncă. Ai avut o idee! Nu cine știe ce, nu ai inventat apa caldă și mersul pe jos, dar ”invenția” ta îți poate îmbunătăți performanța la locul tău de muncă. Puțin, dar suficient ca să atragi atenția.

CAPRICORN Eşti ca o floare de cactus dăruită de stele cu bunătate, bun simţ şi umor. Astăzi trebuie să renunţi la reţinere, „siguranţa personală” şi să arăţi celor din jur calităţile tale deosebite. Este ziua în care te poți remarca în fața colegilor, la serviciu. Gustul tău pentru reușite și laude poate fi satisfăcut, dacă dai curs pornirilor tale de solidaritate socială.

VĂRSĂTOR Astăzi călătoreşti în timp, faci o excursie în istorie. Jumătate din tine regretă timpurile glorioase, iar cealaltă jumătate face planuri temerare de viitor! Pe total, o bază bună pentru succes! Săptămâna care a trecut, cu reperele ei istorice, te face mai gânditor și mai dornic să știi cum se făceau marile afaceri în România, între cele două războaie.

PEŞTI  Dimineaţa este mai densă, obositoare, dar poți să eviți conflictele, stelele indică, nu obligă. Ca să fie aşa, astăzi nu intra in discuţii inutile cu Scorpionii, sau Leii, în general, cu semnele de apă şi foc! Poți să ai vești bune despre o investiție făcută mai demult, sau o nouă posibilitate de investit, care pare promițătoare.