Horoscop miercuri, 18 mai. O zodie primește informații greșite. Trebuie să fie mai prudentă ca oricând astăzi

BERBEC   Ai nevoie de ceva mai multă stabilitate. Astăzi, miercuri, nu sunt cele trei ceasuri rele, de marți, profită şi pregateşte-te, material, dar şi sufleteşte, pentru pragurile pe care le ai de trecut. Poziţia Lunii şi a lui Mercur îţi atragă atenţia că ar fi bine, ca în perioada următoare, să asculţi cu atenţie şi să provoci partenerii, colegii, rudele la discuţii. Poți auzi multe lucruri relevante şi folositoare şi poţi să-ţi faci „jocurile”. Astăzi poţi să argumentezi cu succes în sprijinul ideilor şi proiectelor tale, atât la serviciu cât şi în viaţa privată.

TAUR   Calculat, defensiv şi greoi Taurul se pune încet in mişcare. Energic şi carismatic astăzi poţi pune pe curs critic acţiunile care te interesează în domeniul sentimental. Seară de dans! Chiar dacă vremea este capricioasă, acum eşti motivat, aşa că poţi mări ritmul activităţii. Graba şi enervarea, însă, nu au fost niciodată productive. Nici astăzi. Trebuie să dai dovadă de tact, calm şi diplomaţie. Nu te baza pe intuiţie, cel puţin nu astăzi. Comunică cu prietenii, cu colegii. Veşti bune şi programe de distracţie mai pe seară. Poate vezi pe net un spectacol, un film, sau de ce nu, un concert celebru! Pe net poţi să fii în mai multe locuri în acelaşi timp! 

GEMENI    Trebuie să te ocupi mai mult de cei dragi, de familie, ca situaţiile actuale să nu degenereze în probleme mai greu de rezolvat. Nu lasa situaţia să devină haotică, să te depăşească.

Aspecte favorabile afacerilor şi deciziilor importante. De asemenea o zi relaxantă şi plăcută ba chiar interesantă sub aspectul realizărilor. Dacă te duci la birou, unde se mai şi lucreză, sau unde îţi desfăşori activitatea, concentrează-te şi clarifică, eventual chiar finalizează problemele importante care trenează de ceva timp. O zi favorabilă, în special pentru activităţile de rutină!  

RAC  Prudenţa nu strică. Cineva ar vrea să ai informaţii greşite. Sigur că este vorba de dragoste, de amor şi pasiuni devastatoare, dar întreabă-te dacă nu cumva este mult zgomot pentru nimic? O zi liniştită pe care o poţi termina la un film, sau la un concert. Pe net, poate vezi mai multe. De fapt ăsta este scopul… Totuşi, ceva legat de un aspect legal, de jurisprudenţă. Deocamdată aspectul este neutru şi nu te afectează în niciun mod. Ia uită-te în contractul tău de muncă, citeşte-l cu atenţie, sau alte contracte, de leasing, cu banca, închirieri etc. Niciodată nu ai făcut asta… Poţi să ai surprize!

Horoscop miercuri, 18 mai. O zodie primește informații greșite. Trebuie să fie mai prudentă ca oricând astăzi

LEU   Leoiacele sunt indignate de mediocritatea relaţiilor lor. Oare nu mai sunt bărbaţi adevăraţi? Leii cu barbă mârâie ca totul este de o calitate îndoielnica şi scuuump! Deci, nimic important! Nu reacţiona la nimic, taci şi zâmbeşte, mai ales dacă provocările vin din partea unei femei. O atitudine de felul „da, înţeleg, dar nu este în puterea mea!” descureajează o femeie pusă pe revanşă. Sigur, dacă nu este vorba de dus gunoiul, sau de plimbat căţelul. Asta poţi să faci chiar şi tu, regele junglei de beton!

FECIOARĂ  Conjunctura stelară arată că astăzi poţi coopera foarte bine cu semnele de aer şi foc dar mai puţin fericit cu semnele de apă si pământ. Reuşită parţială într-o probă, poate un examen! Trăieşte viaţa din plin, bucură-te de orice. Astăzi primeşti o veste care te face să te gândeşti la multe lucruri. Este şi o surpriză agreabilă, care îţi deschide noi perspective avantajoase. Pe seară stai la locul tău, nu exagera, nu te alia cu scandalagii, nu te băga ca musca în lapte, mai ales la mall, sau în alt loc public permis de buzunarul tău. O zi agreabilă, dacă reuşeşti să te sustragi bârfelor şi comploturilor de culoar.

BALANŢĂ  O zi în care te poţi simţi foarte bine. Veşti bune, conjunctura te favorizează. Se întâmplă lucruri, care te avantajează. Dar nu face promisiuni pe care apoi îţi este greu să le respecţi! Ai tendinţa logică să amâni nişte lucruri şi până la urmă nu este chiar o idee rea. Stelele spun că doreşti puţină solitudine ca să ai o vedere de perspectivă asupra ultimei perioade de timp şi să faci planuri de viitor. Totuşi, ai succes în această perioadă. Eşti solicitat, din nou. Toate treburile par că încep, încet-încet, să se aranjeze cum îţi doreşti tu şi cum ar fi normal să fie.  

SCORPION   S-ar putea să descoperi că partenerul tău de viaţă e foarte stresat şi nervos. Încearcă, cu calm şi chiar cu umor, să aflii despre ce este vorba. În duo se împart bucuriile dar şi necazurile!

Ai mai multe probleme, care te obsedează şi nu le găseşti soluţie. Ai vrea să ceri un sfat, dar încă nu te-ai decis asupra persoanei cu care să împărtaseşti tainele tale. Mai aşteaptă! O zi mai neobişnuită atât ca densitate cît şi ca evenimente în care poţi să faci ceva mai neobişnuit şi mai deosebit.

Horoscop miercuri, 18 mai. O zodie primește informații greșite. Trebuie să fie mai prudentă ca oricând astăzi

SĂGETĂTOR  Aspectele lui Mercur, retrograd, în Gemeni, favorizează cumpărăturile. „La pomul laudat degeaba te duci cu sacul” evită halele pline de marfuri mediocre şi de mâncare fără gust şi caută magazinele producătorilor. În a doua parte a zilei eşti mai puţin ambiţios şi încăpăţânat decât de obicei şi pari chiar mulţumit de situaţia ta actuală şi de ceea ce ţi se întâmplă. Poţi păcăli pe toată lumea, dar nu şi pe tine însuţi. Simţi nevoia unui grad de libertate personală mai mare, care în sistemul actual „ticăloşit” înseamnă doar bani mulţi. Pe care nu îi ai! Asta este situaţia, nobili paladini! 

CAPRICORN   O zi obositoare, densă, mai ales prin aglomerarea lucrurilor de făcut. Dar, o seară plăcută cu cei dragi, la cină, cu planuri şi proiecte de viitor – cu siguranţă despre vacanţa de vară!

Hermes, corespondentul grec al lui Mercur, te protejează astăzi în mod deosebit, aşa că poţi face cumpărături inspirate pentru tine, sau/şi pentru cei dragi. Dacă ai ceva de spus, astăzi este ziua, pentru că te bucuri de darul elocinţei. Planurile şi proiectele începute astăzi sunt faste şi pot să aibă o dezvoltare interesantă. 

VĂRSĂTOR   Dă curs impulsului sufletului. Uneori este mai important să stai cu un prieten, sau o rudă şi să trăncăniţi vrute şi nevrute, amintiri plăcute, balsam pentru viaţa ta. Fără supărare!

Evită, pe cât posibil schimbările de program, locurile şi oamenii necunoscuţi. Nu intra în relaţii de afaceri cu persoane nerecomandate. Nu începe ceva nou astăzi, nici măcar un pachet nou de ţigări. Ţine-ţi secretele doar pentru tine. Răbdarea ta poate fi pusă astăzi la încercare. Tăcerea este de aur, dar o vorbă potrivită, la momentul potrivit, este de platină! Doar o vorbă!

PEŞTI  Stelele te avantajează pe plan profesional. Ideile tale sunt astăzi clare şi chiar de o oarecare eleganţă. Nici planul relaţiilor umane nu este prost aspectat. O zi plăcută, în plină formă!

Favorurile stelelor se îndreaptă spre cumpărături şi cadouri. Ceea ce cumperi astazi poate face mare placere celei, sau celui, drag. Astăzi eşti ceva mai sensibil. Supraveghează-ţi regimul alimentar şi nu uita că graba strică treaba, oricare ar fi ea! Aspecte nu prea favorabile ale planetelor grele şi aspecte complexe te atenţionează să fii foarte precaut în noile proiecte pe care le începi astăzi, sau chiar la activitatea curentă. 

Horoscop miercuri, 18 mai. O zodie primește informații greșite. Trebuie să fie mai prudentă ca oricând astăzi