Horoscop marți, 10 mai. Cea mai repezită zodie. Trebuie să dai dovadă de calm și tact

BERBEC Astăzi trebuie să ai mai mult discernământ. Nu te mai lăsa minţit de ştirile negative, care au scop doar să-ţi controleze viaţa. La serviciu începe să miroasă a vacanțe de vară. Toată lumea este grăbită, toată lumea este în criză de timp. Ți se cere ajutorul, ca și când tu nu ai avea lucrări de terminat. Dă curs la ce e bine pentru tine, pentru familie şi prieteni.

TAUR Ai nevoie de mai multă energie, de mai mult efort. Astăzi poţi să prevalezi la locul de muncă printr-o mai bună organizare, dar şi prin odihnă suficientă. Și cafeaua este bună, medicii și-au schimbat părerile. Medicii își schimbă mereu părerile, medicina este o știință?! Trebuie să găsești intermediarii cei mai buni pentru afacerile tale. Nu promite nimănui, nimic, pe termen lung.

GEMENI Primeşti veşti, unele bune. Te bucuri pentru că o problemă care te obseda, pare că se rezolvă, dar realizezi că depinde de altcineva, nu de tine. Pare o aprobare, sau o soluţie de drept. Reușești să te faci auzit și înțeles la locul de muncă, fie că ești patron, sau ultimul salariat angajat. Sau muncești de acasă, se poate și acest lucru.

RAC  Luna, patroana ta astrologică, te dăruiește astăzi cu harul intuiţiei şi al inspiraţiei. Dacă ai un prag de trecut, atunci astăzi poţi să ai succes, foloseşte-ţi imaginaţia! O prezentare, un interviu, un examen, online, urmările distopiei sanitare – nimic mai ușor pentru tine, astăzi. Ești pus pe fapte mari și viața nu te refuză, când ai noroc, ai noroc!

Horoscop marți, 10 mai. Cea mai repezită zodie. Trebuie să dai dovadă de calm și tact

LEU Concentrează-te mai mult, mai ales pe interesele tale de serviciu. Uneori eşti neglijent şi uituc. Se pare că şi astăzi! Fă-ţi un plan, nu pierde timpul, bea o cafea, sau mai multe, fii energic! Reușești să găsești tonul și vorbele potrivite ca să-i faci pe colegii tăi să fie mai economi, mai chibzuiți, cu banii firmei ca să vă ajungă pentru bonusurile pentru vacanța de vară.

FECIOARĂ Astăzi trebuie să te descurci singur, iar dacă ai succes nu trebuie să împarţi laurii victoriei cu nimeni. Dacă înregistrezi un eșec, măcar știi cine a greșit! Oricum, anturajul tău profesional este foarte ocupat şi tensionat aşa că nu ai de ales. Se discută despre restrângerea activității și externalizarea contabilității și a distribuției, efectele crizei multiple.

BALANŢĂ Trebuie să dai dovadă de calm şi tact ca să poţi rezolva o problemă profesională, o situaţie, care pare dificilă. Nu te repezi, gândeşte-te bine, ia toţi factorii în calcul şi așa poţi reuşi! Dacă nu te descurci, nu intra în criză de timp, cere ajutor, organizeză-te mai bine.

SCORPION De obicei eşti direct, chiar cinic. Astăzi ai înclinaţia să fabulezi inutil şi să înfloreşti lucrurile. Revino la datele de bază, lasă imaginaţia pe altă dată, la serviciu, unde muncești, sunt chestiuni importante! Dacă lucrezi la o firmă cu ”foc continuu”, cum ar fi marile magazine, se stabilește cine o să plece în vacanța de vară și când.

Horoscop marți, 10 mai. Cea mai repezită zodie. Trebuie să dai dovadă de calm și tact

SĂGETĂTOR Dorinţele tale par să prindă contur, aspectele astrologice sunt favorabile. Nu chiar aşa cum ţi-ai dori, nimic şi nimeni nu este perfect, dar totul pare că se sfârşeşte cu un happy-end. Colegii nu au încotro, trebuie să recunoască că metodele tale de lucru sunt potrivite cu scopul.  Nu uita să le amintești asta la fiecare zece minute!

CAPRICORN  Vine căldura, vine vacanța! E momentul să planifici concediul şi să faci rezervări din timp. Dar mai bine stai acasă și odihnește-te! Este și mai sigur. La serviciu nu te lăsa atras în probleme mărunte, care obosesc, dar nu produc nimic concret. Negocieri, tratative importante, sunt în curs, dar dacă aplici spiritul tău perfecționist, s-ar putea să fie un succes, un acord profitabil pentru toată lumea.

VĂRSĂTOR La serviciu, unde muncești, exprimă-te clar, propriu, exact, aşa poți da impresia de competenţă şi profesionalism. Aspecte favorabile deciziilor, la muncă. De asemenea, o zi în care ai o situație mai delicată, trebuie să mergi pe mâna unei cunoștințe, ai unui coleg de birou, e necesar să ai încredere, ceea ce este un lucru greu, în ziua de azi.

PEŞTI Treci printr-o perioadă de oboseală cronică, urmare eforturilor făcute. Sfatul stelelor e să-ţi oferi o pauză de cafea, „nu te îngriji de ziua de mâine, căci ziua de mâine se va îngriji de ale sale”! Apoi, pune-te pe treabă, săptămâna este cum este, vine weekendul și te găsește cu treburile neterminate, organizează-te, încadrează-te în timp.