Horoscop 15 martie. O zodie are un mare necaz în prima zi a săptămânii: Orice ar fi, nu poţi să dai înapoi

BERBEC Astăzi eşti tensionat de faptul că trebuie, cu orice preţ, să ai succes, să prevalezi! Vezi, cu luciditate, capcanele şi primejdiile drumului tău. Dar, orice ar fi, nu poţi să dai înapoi! Este şi o perioadă mai deosebită în care ai fel de fel de idei trăsnite şi de păreri ciudate. Dă curs inspiraţiei, creaţiei şi nu te lua după corbii croncănitori de veşti rele. Şi teoria relativităţii părea, la început, că este ciudată, acum toţi sunt cu laude, aşa că nu te lua după primul venit, mai ales despre probleme medicale.

TAUR Ambianţa este dinamică. Concentrarea pe probleme e bună, ceea ce te ajută să găseşti soluţii bune şi durabile la unele situaţii cu care te confrunţi. Aştepţi un rezultat, sau o veste. Astăzi este ziua noutăţilor, a veştilor, unele, dacă nu majoritatea, chiar bune. Trebuie să te concentrezi asupra cadrului general, a strategiei, în general şi atunci şi micile detalii care te obsedează şi enervează vor cădea la locul lor, anunță acest horoscop.

GEMENI Fii atent la ceea ce ţi se cere, cu titlu prietenesc. Trebuie să eviţi cheltuielile mari şi eforturile excesive! Frate-frate, dar brânza e pe bani! Dar și la brânză s-a lăsat de sec… Ajută cât poţi. Fii empatic! Trebuie să eviţi pierderile de bani. Pe cât posibil, astăzi nu schimba nimic din ce ai stabilit anterior, atât în afaceri cât şi în dragoste. O discuţie din a doua parte a zilei îţi va clarifica o situaţie care pare scăpată de sub control. Imaginaţia ta, volumică aş putea spune, nu îţi dă pace. Nu o scăpa de sub control!

Zi perfectă pentru Raci

RAC Astăzi, Luna, favorabilă, îţi indică o schimbare în viaţa ta, în special sentimental vorbind. Un procent din nativi poate să aibă o revelație. Ceilalţi, situații obişnuite! Poate, veşti plăcute. Promisiunea succesului îţi dă aripi şi, cu toate, că te-ai pregătit astăzi pentru o activitate mediocră veştile de ultimă oră îţi oferă motivele pentru un efort sporit pe termen mediu. De asemenea, în afaceri sau dragoste nu lăsa nicio neclaritate în perioada zilei de astăzi, mai ales pe seară, exprimă-te clar şi concis, ba mai repetă, la fel, dacă este nevoie. Cu mult umor, mai spune acest horoscop!

Horoscop 15 martie. O zodie are un mare necaz în prima zi a săptămânii: Orice ar fi, nu poţi să dai înapoi

LEU O zi importantă în ceea ce priveşte viitorul tău, cu Mercur afectat în tema ta. Nu-i lăsa pe alţii, chiar bine intenţionaţi să se bage în viaţa ta şi să ia decizii în locul tău. O să fie bine dacă îţi asumi răspunderea! Dimineaţă foarte dinamică, cu multe întâlniri sau evenimente în care se pot finaliza vechi proiecte şi idei, dar poţi să dai dovadă de umor şi să înveseleşti atmosfera. Totuşi, ziua de astăzi este un segment de timp contradictoriu. Pare a fi, în primul rând, o contradicţie între planurile şi dorinţele tale şi răspunsul anturajului.

Fecioarele au o zi complicată în horoscop

FECIOARĂ Treci printr-o perioadă în care ai nevoie de aprobare, înţelegere, tandreţe. Oboseala cronică, boala secolului, și amenințările distopiei sanitare, te fac să cauţi un umăr pe care să te sprijini. Dar, nu ai ce să-ţi reproşezi! Uneori noul este duşmanul binelui. Rezolvă toate problemele pe care ştii că le ai astăzi, în cursul dimineţii. Sau măcar încearcă! Nu da curs unor porniri de moment, mai ales dacă este să ceri favoruri şefilor, nu cere bani, ci îmbunătăţirea condiţiilor de muncă. Aşa pare că eşti interesat de ceea ce faci…

BALANŢĂ Distracţii şi plăceri în perspectivă. Poate pleci la cumpărăturile de luni, poate îţi oferi o seară frivolă. Eşti popular şi bine dispus şi cauţi să ai şi tu locul tău. Este loc pentru toată lumea! Zi favorabilă noilor înţelegeri, clarificării unor probleme, călătoriilor scurte. Ai sentimentul împlinirii dar şi senzaţia că „mai sunt multe de făcut”. Trebuie să te gândeşti la deciziile pe care trebuie să le iei şi la modul în care acestea trebuie să prindă viaţă. Nu cheltui mai mult decât ţi se pare rezonabil. Nu întotdeauna un preţ mare înseamnă şi o calitate bună!

SCORPION Acum ai timpul necesar, păstrează-ţi obişnuitul tău sânge rece. Ai un rezultat, dar parcă nu e pentru tine. Încerci să te detaşezi de cotidian, să ai o perspectivă corectă a problemelor! Nu apare niciun semn important de reorientare drastică şi dramatică a situaţiei tale. O zi relativ favorabilă, deci, în special pentru activităţile de rutină. Nu este nicio grabă, configuraţia care te avantajează în luarea unor decizii înţelepte şi profitabile se întinde pe o perioadă mai lungă de timp, mai ai timp să reflectezi. Luna aceasta…

Horoscop 15 martie. O zodie are un mare necaz în prima zi a săptămânii: Orice ar fi, nu poţi să dai înapoi

SĂGETĂTOR Nu laşi să se vadă nimic din emoţii, dar, în adâncul tău, fierbi! Ceva nu a ieşit cum trebuie şi nu ai pe cine să dai vina. Încearcă să-ţi reajustezi strategia pe puterile tale reale! Intelectul este bine aspectat, astăzi cel puţin, aşa încât poţi să te implici în lucruri mai importante care necesită o anumită fineţe a gândirii. A doua parte a zilei este favorabilă vizitelor și prieteniilor online, corespondenţei, cumpărăaturilor de luni, prin supermarketuri. Pentru cei născuţi în ultimul decan al zodiei configuraţia generală a horoscopului arată o zi favorabilă : câştiguri neaşteptate şi favoruri din partea sexului opus, se arată în horoscop.

Capricornii sunt la o răscruce de vânturi

CAPRICORN Eşti la o răscruce de vânturi! Din nou… Analizeză şi găseşte cursul favorabil, pe direcţia intereselor tale. Nu se pune problema să rămâi blocat în peisaj, trebuie să alegi. Repede! Nu crede tot ce ţi se spune şi nu te lua după sfaturi. Propria inteligenţă şi intuiţia pot rezolva situaţia. Concentrează-te asupra lucrurilor importante în cursul prânzului. Veşti bune şi programe de distracţie. Evită spaţiile largi cu prea mult curent şi locurile aglomerate. Dedică ziua, sau măcar seara, celor dragi, familiei, prietenilor, sau partenerilor apropiaţi.

VĂRSĂTOR Mai ai suficientă energie ca să te achiţi decent de sarcinile zilnice şi să ai o seară plăcută, poate la barul din bucătărie. Nu trebuie să forţezi rezolvarea unor situaţii, aşteaptă, ai răbdare! O veste bună care te face să fii mulţumită pentru că ţi-a confirmat intuiţia. Magnetismul personal este în creştere. O persoană, poate influentă, semn de foc, sau de apă, te poate ajuta. Atenţie la solicitarea nervoasă, nu te întinde mai mult decât poţi, nici la muncă, dar nici în dragoste.

PEŞTI Astăzi nu ai probleme, pentru că reuşeşti să reduci orice la derizoriu şi să faci haz, poate şi de un mic necaz. Optimismul tău e o sursă de stare de bine, dar nu eşua în lipsă de empatie! Evită astazi orice lucru, vorba, fapta sau gest care pot avea o implicatie pe termen lung. Nu semna contracte, nu incheia intelegeri. Mercur îţi amplifică intuiţia negustorească, dar şi prilejuieşte nişte oferte tentante în domeniul activităţii tale. Evită împrumuturile de bani. Poţi face mici schimbări, acasă şi la serviciu, scurte călătorii. Trebuie să fii iscusit şi diplomat, să arăţi consideraţie şi spirit de cooperare!

Horoscop 15 martie. O zodie are un mare necaz în prima zi a săptămânii: Orice ar fi, nu poţi să dai înapoi

Horoscopul capital.ro a fost oferit în exclusivitate de profesorul Radu Ștefănescu.