Horoscop 14 martie. Zi de duminică cu mare ghinion pentru o zodie: Trebuie să-ţi păstrezi calmul

BERBEC Ajutorul pe care-l oferi unui apropiat, rudă sau prieten, face ca o parte din anturaj să aibă rezerve. Duminică este un prilej să triezi adevăraţii prieteni, pe cine te poţi baza. Fluxul timpului nu îţi lasă libertate de alegere. Ziua îţi aduce noi speranţe şi noi oportunităţi de afirmare. Atenţie, însă, aparenţele trebuie întotdeauna salvate, este regula jocului pe care trebuie să o respecţi dacă vrei să fii apreciat(ă) de anturajul tău.

TAUR Trebuie să fii mai optimist şi să gândeşti de bine, pozitiv. În acest weekend afacerile personale sunt, din fericire, bine aspectate. Astăzi poţi să dai curs cu curaj intereselor proprii. Cu patroana ta Venus în poziție bună, în Pești, perioada apare ca una obişnuită. Adică, multă distracție – sărăcia omului! Adică în această duminică trebuie să faci mai mult efort decât în mod obişnuit ca să realizezi ce ţi-ai propus. Nu este nimic negativ, până la urmă.

GEMENI Zi favorabilă corespondenţei, comunicării. Poate, o veste bună de la un prieten. Evită stresul, enervarea, suprasolicitarea alimentară şi mai ales nu mânca dupa căderea întunericului. Nu eşti avantajat în comunicare şi în imagine – probabil s-au tocit de cât le-ai folosit. Trebuie să eviţi cu diplomaţie discuţiile în contradictoriu ca să nu se transforme în reproşuri memorabile. Atenţie la micile accidente domestice în care eşti mare specialist şi un rafinat al durerii că de acea, de rafinament, îţi prinzi degetele!

RAC Profită de bunătatea stelelor, dar fără să exagerezi. Mai ales evită excesul de tutun şi alcool! Poţi organiza o mică petrecere, pentru că tot veni vorba despre tutun şi alcool şi îţi mai îmbunătăţeşti şi starea de spirit, veștejită de dogma distopiei sanitare. Duminică ai o perioadă mai bună şi lucrurile par să se aranjeze. Este timp şi de muncă, dar şi de distracţie! Poţi să faci curăţenie şi ordine, dar să te şi distrezi puţin. Nu-ţi schimba intenţiile, tenacitatea aduce succes!

Horoscop 14 martie. Zi de duminică cu mare ghinion pentru o zodie: Trebuie să-ţi păstrezi calmul

LEU Lăsă lucrurile să se aşeze singure şi nu interveni în niciun fel. Domeniul emoţional este astăzi bine aspectat. Dar, trebuie să dai dovadă de tact şi diplomaţie în relaţiile cu cei apropiaţi. O zi de duminică bună, care trece repede, ca orice lucru bun. Trebuie sa te relaxezi, mai ales pe seara şi să laşi treburile aşa zis urgente.

FECIOARĂ Ziua este perfectă pentru finalizarea unor proiecte casnice, în casa, sau apartamentul tău. Trebuie, numai, să te concentrezi, ai o mare putere de focalizare, însă, pe termen scurt! Dar, ceva te nemulţumeşte, ceva nu iese cum trebuie, spiritul detaliului şi perfecţionismul tău nu sunt satisfăcute! O veste bună, poate pe seară. Dar,în general, îţi regăseşti ritmul şi o parte din echilibru. Acceptă că, poate, nemulţumirea face parte din caracterul tău, poate fi și un resort de mai bine!

BALANŢĂ Trebuie să alegi cu grijă modul de rezolvare a problemelor sentimentale în familie, sau în duo. Încearcă să eviţi episoadele în care trebuie să dai explicaţii! Duminică relaxantă! Semnele de foc şi de aer îţi sunt favorabile toată perioada, dar este mai bine să nu te iei în beţe cu cei născuţi sub zodii de pământ şi apă. Sănătatea este bunicică, banii – constant! Dacă ar fi să ne luăm după stele ar fi mai bine să verifici încă odată dacă chiar vrei să pleci undeva. Stai acasă, spune dogma distopiei sanitare!

SCORPION Se pare că trebuie să fii foarte convingător şi insistent ca să obţii ceea ce doreşti. Dar, lucrul acesta nu te încurcă! Ai o duminică favorabilă în care domeniul sentimental este avantajat! Nu te lăsa tentat de cumpărături extravagante. Dar pe termen lung, gândind strategic, lucrurile se mai aranjează. Simţi o oarecare insecuritate sentimentală – atenţie, casa familiei este prost aspectată. Strânge-i pe toţi ai tăi în jurul tău şi laudă-i şi spune-le vorbe bune – au nevoie de asta, chiar dacă eşti obosit și enervat de distopia sanitară!

Horoscop 14 martie. Zi de duminică cu mare ghinion pentru o zodie: Trebuie să-ţi păstrezi calmul

SĂGETĂTOR O duminică ondulatorie, cu schimbări dese şi neaşteptate. Eşti surprins, mai nimic nu e cum doreai, dar nu e nimic negativ. Nu fii ostil, adapteză-te rapid la situaţie şi o să-ţi fie bine! O realizare notabilă în a doua jumătate a zilei. Nu exagera cu munca şi efortul, curățenia de duminică, sau, in general, pentru ca stelele indica o supărătoare tendinţă către surmenaj şi depresie. Învigătorii sunt nişte persoane abile, odihnite!

CAPRICORN Eşti într-o perioadă de emulaţie şi avînt. Conjunctura îţi indică o zi de duminică în care trebuie să-ţi struneşti emoţiile şi să dai dovadă de inspiraţie, atât în relaţiile de familie cât şi cu prietenii sau partenerii. În acest weekend nu ar trebui să faci mari cheltuieli. Stelele arată un drum, dar este lăsat la latitudinea domniilor voastre. Întotdeauna în viaţă suntem între Destin şi Liberul Arbitru. Acum și în dogma distopiei sanitare. Dacă, totuşi te hotărăşti să pleci sau chiar eşti pe drum, atenţie la drum şi la cheltuieli! Duminică seara o veste – pe care o aştepţi de ceva timp.

VĂRSĂTOR Pune-ţi lucrurile în ordine, atât bunurile materiale şi sentimentele, în această duminică fă un plan! Duminica este zi de aranjat şi verificat garderoba pentru sezonul mai cald, care pare că se apropie, în sfârşit. Sigur, nu toată ziua, mai este timp şi de o discuţie, de o prăjitură de acsă cu o cafea bună şi poate şi de un film bun, pe net. Şi poţi începe să citeşti un roman bun, ştiu că îţi plac ficţiunile şi romanele istorice. Seară relaxantă şi plăcută. Poate la un film, repet, pe net, poate la un concert, tot acolo, poate la un club neagresiv, ieftin, ignifug şi nepoluant, barul din bucătăria ta!

PEŞTI Programul prestabilit poate suferi modificări neaşteptate. Nu este nimic, însă, negativ. Trebuie să-ţi păstrezi calmul şi să dai dovadă de umor la unele informaţii mai ciudate pe care poţi să le primeşti. Un fenomen meteo, sau o întârziere a unei persoane sau obiect îţi strică buna dispoziţie, dar nu pentru mult timp! Pe total duminica este o perioadă bună, dar atenţie la deplasări sau călătorii, mai ales dacă vrei să te duci la munte. Corifeii distopiei sanitare spun să stai acasă! Dacă este așa, duminică ai un program scurt: Te trezeşti târziu şi te culci devreme!

Horoscop 14 martie. Zi de duminică cu mare ghinion pentru o zodie: Trebuie să-ţi păstrezi calmul

Horoscopul capital.ro a fost oferit în exclusivitate de profesorul Radu Ștefănescu.