Horoscop 7 martie. O zodie are o problemă de rezolvat: Va putea lua decizia corectă?

BERBEC – Dacă este vorba de ceva important, atunci încearcă în această duminică. Mare atenţie la călătorii, sau deplasări. Dacă eşti precaut, vigilent şi prudent, totul poate fi în parametri normali. Stelele spun, la fel ca un bătrân înțelept chinez, ca prea multa insistenţă duce la dezastru, pe cand cumpatarea aduce succesul! Ţine minte că astăzi lumea are nevoie de poveşti frumoase si vorbe fermecatoare pentru a contrabalansa climatul violent si decadent. Mici îmbunătăţiri şi transformări favorabile ale unei situaţii, veşti bune de departe. Seară relaxantă şi plăcută. Poate la un film, poate la un concert, online, poate la un club neagresiv, cel din bucătăria ta! Duminica aceasta este zi de aranjat garderoba pentru sezonul de primăvară.

TAUR – Gândirea pozitivă şi arborarea unui zâmbet permanent te fac să obţii sprijin chiar de la persoanele care nu te plac aşa de mult. Duminica este favorabilă, mai ales în domeniul sentimental. Dacă astazi te simti cumva zdrobit de refuzurile prietenilor si ale anturajului, în general, nu-ti risipi inutil energia ca sa demonstrezi că ai totuşi dreptate. Configuraţiile planetare mixte şi o privire mai filozofica asupra vietii vor face ca acest weekend să treacă repede şi fără necazuri mari. Legăturile de sânge şi de mir conteaza, restul sunt niște străini, aşa că tot de la parinţi sau frati poţi obtine ceva bani şi poate si o vorba buna. Trebuie doar să încerci.

GEMENI – Nu rata ocaziile de duminică din cauza încăpăţânării sau a grabei caracteristice zodiei. Trebuie să ai încredere, dar să nu te implici total. Limitează-te doar la activităţile obişnuite. Mult entuziasm şi optimism şi o privire mai filozofică asupra vieţii te ajută să te bucuri din plin de deliciile primăverii. Care delicii, costă din ce în ce mai mult! Parcă nu ştii cât costă un costum ca lumea sau nişte pantofi meseriaşi, de la mama lor, de la Stuart Weitzman … Stelele şi conjunctura astrologica te avantajează astăzi, protejându-te eficace împotriva atacurilor familiei şi prietenilor care vor neapărat să te scoată la plimbare. Tu vrei la munte! Duminica trebuie sa eviţi asumarea de angajamente şi responsabilităţi pe termen lung, să nu faci promisiuni bombastice pe care apoi să le regreţi.

Horoscop 7 martie. O zodie are o problemă de rezolvat: Va putea lua decizia corectă?

RAC – Ai multe lucruri nerezolvate şi proiecte amânate, dar astăzi ai posibilitatea să mai rezolvi câte ceva, ai spor in ceea ce faci şi inspiraţie. Nu pleca la drum lung, mai ales pe seară! În această perioadă a weekendului, duminică, ai ceva noroc. Asta nu înseamnă că ai să câştigi la loto, la casino, sau la orice alt joc aranjat. Se poate să primeşti scurte veşti neaşteptate de la membrii familiei şi/sau de la prieteni. Surprize plăcute şi mai puţin plăcute, situații care evoluează spre întorsături neașteptate, dar comice până la urmă, sunt deliciile acestei duminici. 

LEU – Astăzi poţi dezarma sau convinge pe oricine prin calmul şi zâmbetul tău permanent. O zi favorabilă deciziilor inspirate în ceea ce priveşte planul sentimental. Este momentul să te gândeşti la un curs nou în viaţa ta sentimentală.  Nu fii original cu orice pret. De obicei modul acesta de abordare sperie şi înstrăinează, în loc să atragă! Trebuie doar să inspiri încredere şi să asiguri pe cei din jur că se pot baza pe tine, în orice împrejurare. Ai tendinţa, pentru unii supărătoare, de a fi permanent în ofensivă, să ţii la părerea ta și să nu  faci concesii sau compromisuri nimănui. Pastrează-ți calmul și umorul. Duminică seara poți sa primești o veste în doi peri despre o reuniune de familie la care te aşteptai să fii invitat. 

FECIOARĂ – În această duminică eşti uşor confuz şi poţi să pierzi din vedere reperele care te ghidează. Oferă-ţi puţină relaxare, poate un film bun, pe net, sau o carte interesantă. Nu lăsa oboseala să-ţi conducă viaţa! Astăzi te cuprinde o dorinţă obsesivă să faci gospodărie, să mergi la piaţă, să cumperi bunătăţi. Imaginezi feluri de mâncare complicate, dar delicioase. Nu te opri, ceva-ceva tot o să iasă! Horoscopul tău arată că îți este necesară o viață ceva mai activa, şi poți începe cu plimbări scurte în aer curat, evitand aglomerația, dar şi frigul. Atenţie să nu transpiri şi apoi să răceşti! In această duminică faci schimbările la care te gândeai de mai mult timp, care privesc dispunerea şi ergonomia camerei tale şi de ce nu, a bucătariei şi a livingului.

Horoscop 7 martie. O zodie are o problemă de rezolvat: Va putea lua decizia corectă?

BALANŢĂ – Evită discuţiile aiurea cu anturajul. Pierzi timp şi te enervezi degeaba. Gestionează resursele pe care le ai cu multă grijă. Pe plan material, al proiectelor, eşti avantajat. Duminică nu trebuie sa forţezi lămurirea unor situații, deoarece atuul pe care te bazezi, armonia empatică, nu te ajută prea mult.  O persoană care te-a dezamăgit, sau evitat, în ultimul timp, încearcă, în acest weekend, să-şi răscumpere păcatele. Atenţie la datele primite, deoarece de multe ori reprezintă părerea celui în cauză şi nu o descriere cât mai apropiată de realitate. Duminică seara poți să primeşti o veste, care te poate bucura.

SCORPION – Simţul tău practic îţi e de mare folos în acest weekend. Îţi plac trăirile simple, puternice, emoţiile tulburătoare. Ai parte de o “neaşteptată cotitură a destinului”, vorba lui Confucius! Duminică – micile înfumurări pe care le afișezi pot fi interpretate ca un succes pe care de fapt nu l-ai avut. Cineva, probabil din Fecioară, sau Săgetător încearcă să te ajute, să-ţi intre în graţii. Sâmbăta, zi de ordine şi curăţenie! Duminică seara eşti invitat, se pare, la o petrecere veselă, sau cu prietenii, acasă, sigur că da! 

SĂGETĂTOR – Chiar dacă o să scoţi fum pe urechi, pune-ţi creieraşul la treabă la toată capacitatea, lasă intuiţia. În acest weekend ai de rezolvat o problemă de iscusinţă, de inteligenţă, nu de ghicit! Nu prea ai spor, orice ai face. Oferă-ţi o pauză. Relaţiile cu persoanele născute în semne de aer şi foc sunt în această duminică armonioase, dar nu prea grozave cu cei născuți în semne de apa si pământ. Nu te amesteca cu cei care nu sunt ca tine. Mezalianţele şi amestecurile de religii şi rase au fost întotdeauna motive de conflicte, mai mari sau mai mici! Seară plăcută, relaxantă, cu familia, sau prietenii.

Horoscop 7 martie. O zodie are o problemă de rezolvat: Va putea lua decizia corectă?

CAPRICORN – Fără scamatorii şi hipnoză reuşeşti să aliniezi prietenii, familia, la programul tău de duminică. Nu ai nimic foarte important sau foarte urgent de făcut, aşa că odihneşte-te mai mult! Eşti bine, optimist, în formă bună. Este urmare satisfacţiei de a respecta programul de duminică. Eşti un perfecţionist şi lucrurile făcute bine şi la timp îţi dau o stare de siguranţă, de control asupra timpului. Mesajul stelelor, repetat de mai multe ori, ca să înţelegi mai bine, este să dai dovadă de tenacitate şi consistenţă. Horoscopul tau te sfatuiește să ceri sfatul și sprijinul unui prieten experimentat, înainte ca ceilalti să se prindă că nu ştii să te descurci!

VĂRSĂTOR – În această duminică nu juca după cum cântă alţii, decât pe bani foarte mulţi! Fără prejudecăţi şi reţineri păguboase trebuie să afirmi astăzi exact şi cu multă hotărâre care sunt interesele tale! Rezişti cu succes unei tentaţii. Trebuie să te convingi că seducţia lucrurilor care îţi trebuie neapărat, e doar o strategie de consumism. Eşti stabil afectiv, aşa că poţi lua decizia corectă. Şoapte pe înserat şi vremea ciudată te ajută să devii mai sentimental decât de obicei. În această duminică, poți sa iei, in sfarsit, decizia aceea desteapta, curajoasa si dreapta, la care te gandesti de mai multa vreme. 

PEŞTI – Optimismul, bucuria şi setea ta de viaţă sunt cheia succesului social de duminică. Poate o petrecere, poate un eveniment în care eşti centrul atenţiei şi sarea în bucate. Chiar dacă ai nevoie de mai mulţi bani (cine nu are?) nu-ţi sacrifica pasiunile tale şi micile plăceri pe altarul viţelului de aur. Simţul tău posesiv ţinut prea mult în frâu se răzbuna. Discutii aprinse cu cineva de la care vrei sa obtii ceva important. Reuşită, pentru că încăpăţânarea bate logica. Duminică trebuie să faci, neapărat, ceva care îţi place mult, poate să inventezi o distracție nouă, sau, pur şi simplu, să stai relaxat în pat și să te uiți la… la ceva! 

Horoscop 7 martie. O zodie are o problemă de rezolvat: Va putea lua decizia corectă?