În timpul cercetărilor, agresorul ar avea mai multe pretenții. Gheorghe Dincă cere apă rece, stă doar la umbră și beneficiază de țigări și haine curate, anunță RTV.

Se pare că anchetatorii îi îndeplinesc mofturile pentru a scoate de la el mai multe informații. Potrivit sursei citate, în cazul în care Dincă vrea să stea jos și nu este scaun, se ridică un anchetator pentru a-i face loc.

Potrivit fostului său avocat, criminalul a recunoscut cele două crime după ce un polițist ar fi intrat în mintea sa. Astfel polițistul a discutat și s-a apropiat de acesta pentru a afla mai multe informații. Agresorul chiar îi spunea pe nume și a cerut să fie lăsat singur cu el pentru a discuta.

”M-a rugat sa rog anchetatorii să-l trimită pe domnul polițist respectiv sa discute cu dânsul. Mi-a indicat numele. Îl știa pentru că purtaseră discuții anterioare, nu stiu dacă în ziua de dinainte. Mi-a atras atenția când i l-am adus acolo. M-a rugat să-l las singur cu dânsul. Acest domn politist s-a aflat acolo și în ziua de sâmbătă și duminică, când am mers pentru prima dată în casa inculpatului.”, a declarat fostul său avocat.

”După ce a stat de vorbă cu polițistul a recunoscut totul.”, a mai spus acesta.