Gigi Becali vrea să se regăsească complet, chiar dacă acest lucru înseamnă să dispară din lumina reflectoarelor. Patronul FCSB a declarat că vrea să se retragă la o mănăstire.

De asemenea, el și-a pregătit totul din timp, așa că și-a construit propriul lăcaș de cult în Oltenia, într-o zonă îndepărtată de ochii curioșilor. Gigi Becali are și un motiv bineîntemeiat pentru care a luat o astfel de decizie.

Patronul FCSB susține că nu își mai dorește să facă păcate și tocmai din caest motiv, retragerea sa din viața publică rămâne singura modalitate prin care și-ar putea vindeca sufletul.

„Am construit o mănăstire în taină, una de care nu știe nimeni. Trebuie să mergi o oră pe potecă”, a povestit milionarul.

Planul lui Gigi Becali

În ceea ce privește motivul pentru care a luat o astfel de decizie, se pare că Bucureștiul și totoată, viața publică crează tot felul de tentații, la care uneori, patronul FCSB nu se poate abține.

Chiar el a recunoscut că mereu trebuie să spună câte ceva, iar în funcție de situația, uneori nu se poate abține de la jingiri, sau de la mândri, așa că signura cale de a evita o astfel de situație rămâne retragerea într-o zonă îndepărtată și liniștită.

„Viață publică, ai văzut ce înseamnă: păcate! Cum ies, cum trebuie să spun ceva… Ori trufie, ori mândrie, ori jignire… Nu mai vreau să fac păcate”, a mai povestit patronul liderului din Liga 1, Gigi Becali.

De menționat este faptul că nu este pentru prima oară cân Gigi Becali are astfel de planuri. Această ideea a mai dezvoltat-o în ultimii ani, mai ales după desele vizite întreprinse pe Muntele Athos.

Totuși, rămâne de văzut dacă patronul FCSB va alege de această dată calea rugăciunii, sau va continua să rămână în lumina reflectoarelor.