Gigi Becali este în culmea fericirii. Deși echipa pe care o finanțează a ratat grupele Europa League în acest sezon, latifundiarul din Pipera nu a sărăcit. Mai mult, acesta se pregătește pentru unul dintre cele mai importante și așteptate evenimente din viață.

Fiica cea mare a lui Gigi Becali, Teodora, se mărită în scurt timp, iar tatăl ei se pregătește serios. Totuși, cadoul extrem de scump nu este pentru Teodora ci pentru Alexandra. Aceasta a primit din partea tatălui ei un Bentley Bantyaga în valoare de 200.000 de euro.

Becali nu a uitat-o însă nici pe Teodora. În această toamnă, Teodora Becali se va mărita cu Teodor Mihai Mincu. După ce le-a oferit altor tineri care se pregăteau de nuntă suma de 20.000 de euro, pentru a renunţa la localul pe care-l închiriaseră, astfel încât să-i facă loc fiicei sale, Gigi Becali a mai pregătit un tun financiar.

Latifundiarul din Pipera a pus la bătaie 500.000 de euro pentru a-i organiza Teodorei o nuntă de vis. „În octombrie o să facem nunta. În Bucureşti o facem. Mai multe nu vreau să spun, că nu doresc ei şi vreau să le fac pe plac. Eu i-am zis Teodorei: tată, faci ce vrei, nu mă mai interesează! Am încredere că va face numai bine”, a declarat Gigi Becali.