Așadar, Gigi Becali este încrezător că CSKA 1948 Sofia nu-i poate învinge pe cei de la FCSB. În caz contrar, afaceristul spune că va ieși din lumea fotbalului și se va ocupa de oi.

Gigi Becali spune că trece la oi dacă FCSB pierde în fața CSKA 1948 Sofia

„Dacă am emoții când i-am bătut acolo și i-am văzut cum sunt, atunci mă las de fotbal și-mi văd de treaba mea și mă apuc de oi. Dacă mă scot bulgarii, mă las de fotbal și mă apuc de oi. Păi, dacă ne bat bulgarii mă apuc de oi! Vom evolua cu cea mai bună echipă”, a declarat Gigi Becali, conform Fanatik.

Amintim că această declarație a venit în contextul în care latifundiarul din Pipera este nemulțumit de evoluția FCSB.

Latifundiarul din Pipera este nemulțumit de evoluția FCSB

Gigi Becali a spus anterior că vicecampioana va fi eliminată, în cazul în care prestația echipei va fi asemănătoare la retur cu cea din timpul meciului tur din Bulgaria.

„Sunt mulțumit că am câștigat, dar nu e în regulă ce s-a întâmplat. În repriza a doua a fost ca în campionatul intern. Te domină echipe mici, nu ai voie, nu există așa ceva.

Greșeli multe, Tavi Popescu parcă nu știu ce s-a întâmplat cu el. David Miculescu dădea pase la adversari, Crețu dădea assist pentru ei.

Nu pot să îmi dau seama, nu înțeleg cum se poate întâmpla așa ceva. Azi am jucat cu o echipă care nu știe să dea gol. Cu danezii, dacă jucăm așa, ne spulberă.

Jucătorii se dau șmecheri, ei se cred fotbaliști. Am văzut asta la Tavi Popescu, el se crede la circ. Joacă, mă, fotbal, el joacă la mișto. Aici e joc bărbătesc! Dacă nu e Djokovic avem mereu probleme? Să ne scoată el mereu?

Nu am nicio perspectivă la calificarea în grupe. Nu există nicio perspectivă cu echipa asta! Nu avem valoare de calificare. Poate vine acum Chiricheș, revine Djokovic…. dar nu știu. Noi un meci mai jucăm în Europa, suntem scoși cu jocul ăsta!”, a declarat Gigi Becali la Orange Sport.