Gigi Becali șochează din nou. Este incredibil ce credea despre Mihai Viteazul. Povestea reltată de Adrian Mititelu junior, fiul lui Adrian Mititelu este incredibilă. Acesta a vorbit la GSP Live despre relația dintre tatăl său și Gigi Becali, patronul celor de la FCSB.

Adrian Mititelu junior a reltatat o poveste amuzantă care i-a avut în prim-plan pe tatăl său şi pe Gigi Becali.

„Tata a avut o relație foarte bună cu Gigi Becali. Vorbeau ore în șir la telefon. Îmi aduc aminte că, atunci când locuiam cu ai mei, tata vorbea cu el și ținea telefonul pe speaker, în sufragerie. Vorbeau ore întregi și îl auzeam pe Gigi Becali de la etaj. Ani de zile l-am auzit pe Gigi Becali în casă! Mi-a rămas în minte ceva amuzant cu ei. E un episod de prin 2006, când s-au împrietenit. Atunci, Gigi Becali se autoproclama „Războinicul Luminii” și se compara cu Mihai Viteazul. Tata e pasionat de istorie și Gigi Becali a aflat de la el că pe Mihai Viteazul îl chema Mihai Pătrașcu. Gigi Becali a fost șocat când a aflat că nu-l chema Mihai Viteazul, ci Mihai Pătrașcu! După aceea a înțeles. Nu știa, credea că-l cheamă Viteazul”, a spus Adrian Mititelu junior, dezvăluit astfel un episod incendiar din viața lui Becali.

Mihai Viteazul, unul dintre voievozii emblematici ai istoriei românilor, a fost primul unificator, chiar dacă pentru o durată foarte scurtă, a ţărilor locuite de români. Despre el se spune că a fost os domnesc, un fiu nelegitim al voievodului muntean Pătraşcu cel Bun. A fost domnul Țării Românești între 1593-1600. Pentru o perioadă (în 1600), a fost conducător de facto al celor trei state medievale care formează România de astăzi: Țara Românească, Transilvania și Moldova. Înainte de a ajunge pe tron, ca boier, a deținut dregătoriile de bănișor de Strehaia, stolnic domnesc și ban al Craiovei.