De Crăciun, Gigi Becali șochează toți cetățenii cu previziunile sale terifiante. Acesta anticipează apariția unui viitor război în Europa, provocat de Rusia.

„Mie nu mi-e frică de război, că e ce-a zis Hristos și a spus. Când veți auzi de războaie să nu vă temeți căci vor fi. Dar nu va veni sfârșitul.”, sunt cuvintele lui George Becali.

„Putin e aproape de noi”

Gigi Becali îi sfătuiește pe oameni să nu se panicheze deoarece sfârșitul lumii nu va fi cauzat de aceste mici conflicte militare de pe continentul european.

„Putin, om important, tot vorbește cu americanii tot pare că nu se înțeleg. E aproape de noi. Deci, mie nu mi-e frică de război, că e ce-a zis Hristos și a spus. Când veți auzi de războaie să nu vă temeți căci vor fi. Dar nu va veni sfârșitul. Deci, nu e sfârșitul din războaie. Dacă ar fi un război acuma, mare, e sfârșitul îți dai sea … bomba atomică. Cu rușii și în Ucraina. Și-așa era a lor, în Crimeea. Sunt 90% ruși, vorbesc rusește, ce vrei să fii ucrainean.”, a spus acesta.

„Nu mă pricep și la politică, eu ce-a zis Hristos îți spun ție”

De asemenea, Gigi Becali a explicat că previziunea sa nu a fost influențată de situația actuală de pe scena politică internațională. Acesta a afirmat că nu se pricepe la politică și că tot ce susține este inspirat din profețiile biblice.

„Nu știu dacă acolo ar trebui să fie democrație, politică nu fac. Eu știu ce a zis Hristos. Nu mă pricep și la politică, nu mă mai interesează pe mine asta. Eu ce-a zis Hristos îți spun ție. Nu vor fi războaie. Vor fi războaie mici, dar să nu ne temem. O să stăm liniștiți. Deci, nu mă tem de război că-s războaie mici, că nu e sfârșitul.”, susține acesta.

„Nu Putin comandă, comandă ăia care au miliardele”

Gigi Becali susține că posibilele conflicte militare din Europa nu vor fi provocate de Vladimir Putin. Acesta consideră că tensiunile actuale dintre Moscova și Kiev sunt manevrate de oameni puternici din spate, „care au bani cât toată Rusia.”

„Nu mă interesează pe mine politica lor și nu mă interesează războaiele lor. Ți-am zis oamenii bogați, nu Putin, că ce să facă Putin, comandă ăia care au miliardele, bani cât toată Rusia. Care sunt ăia? 40-50-60 de familii, n-ai văzut că 20 de familii, adică 20 de oameni țin 50% din bogăția globului. Deci 20 de oameni au bogăție cât jumate din glob, dar lor nu le ajunge atâta. Nu vor numai asta”, a explicat Gigi Becali la România TV.