Dragoş Nedelcu a ajuns o corvoadă pentru echipa vicecampioană. Adus cu două milioane de euro de la Viitorul, închizătorul care poate juca şi fundaş central a dezamăgit crunt în Bucureşti. A ajuns să joacă mai mult în liga a treia, la satelitul vicecampioanei.

Lovitură teribilă pentru Gigi Becali

Gigi Becali voia să obţină 50 de milioane de euro pe jucător, dar l-ar putea pierde gratis. Nedelcu mai are contract un an de zile, dar vrea să plece chiar în această vară. Asta pentru că nu-l mai suportă pe Gigi Becali și i-a transmis impresarului să-i caute echipă.

Picătura care a umplut paharul a fost în urmă cu câteva zile, după ce FCSB a învins FC Botoșani cu 3-1, iar Gigi Becali l-a criticat pe Nedelcu.

„Nedelcu a fost prea lent, a adormit putin la primul gol. L-a schimbat antrenorul. Asta era intenția lui, să joace 30 de minute, apoi să vadă dacă joacă o repriză și mai apoi să vadă dacă poate juca tot meciul”, a spus Becali, la Digi Sport, după meciul FC Botoșani – FCSB 1-3, din etapa a șasea a play-off-ului.

Astfel, Nedelcu i-a spus impresarului Pietro Chiodi să-i caute echipă, potrivit gsp.ro. În urmă cu un an, Nedelcu a refuzat un transfer în Ungaria, la MOL Vidi, deși făcuse vizita medicală.

Nedelcu vrea să plece din cauza lui Gigi Becali

Ironiile lui Gigi Becali la adresa sa l-au făcut pe Nedelcu să-şi dorească despărţirea de actuala echipă cât mai repede. În urmă cu ceva timp, dezamăgirea lui Nedelcu a fost confirmată și de o persoană din FRF, care spunea că jucătorul este fericit când merge la națională pentru că mai scapă de presiunea patronului de la FCSB, însă e foarte trist când trebuie să revină la club.

Nedelcu nici nu a jucat prea mult în acest sezon, din cauza accidentărilor, însă nu cu mult timp în urmă, Gigi Becali dădea impresia că are încredere în el, când a spus că îl vede pe postul de fundaș central, nu de mijlocaș la închidere.

Tot atunci spunea că „va ajunge fundaș mai mare ca Pique” și spunea că ar vrea 50 de milioane de euro în schimbul său.

În acest sezon, din cauza accidentărilor, Dragoș Nedelcu a jucat doar în 6 meciuri oficiale pentru FCSB. De când a ajuns la FCSB, mijlocașul a bifat, în total, 76 de partide oficiale, două goluri și două pase decisive.

168.000 de euro pe an este salariul lui Nedelcu la FCSB. Cota sa de piaţă a scăzut însă mult. 650.000 de euro este cota actuală de piață a lui Nedelcu.