Gigi Becali nu mai are liniște. Este supus din nou unei anchete a celor de la DNA, iar acuzațiile oamenilor legii sunt unele extrem de grave. Milionarul vorbește despre planurile pe care și le-a făcut impreună cu familia de a pleca din țară, revoltat de acuzațiile de spălare de bani care i-au fost aduse pe vremea când era în închisoare.

Gigi Becali, mărturii teribile din anchetă

Gigi Becali a făcut mărturii incredibile din interiorul anchetei. ”Acel procuror DNA mi-a distrus familia pentru 3 săptămâni. Am fost intrigat de mizeriile și minciunile pe care le-a scris procurorul DNA. Dacă banii sunt dați de ICCJ, cum să îi spăl eu mai mult? Cică îi spălam când eram în pușcărie. Băi, eu am fost în pușcărie în 2014, cum să spăl bani? M-ai înțeles?

A fost gândul meu de a lua cetățenie greacă la toată familia pentru a îmi proteja familia, atunci când a fost acel abuz al procurorului, un puști de vreo 30 de ani.

Mizeriile și minciunile procurorului, atunci mi-am zis: băi, înseamnă că sunt prigonit și Hristos spune apostolilor. Dacă voi veți fi prigoniți, mutați-vă în alt oraș.

A venit judecătoarea și a spus: e hotărârea definitivă, e irevocabilă și nu te atingi de averea lui Becali. Ca atare, asta e patria mea. Unde e protejată familia. Atunci, m-am răzgândit.

Nu, iei titluri de stat de 260 000 de euro și nu le-am cumpărat, poți să le cumperi și aici.

E cea mai mare durere, îți rupe inima din tine să te muți din țara ta, cu un procuror așa. El mi-a distrus familia timp de trei săptămâni. Ar trebui pus la punct, să îl pună la punct șeful procurorilor DNA. Să vadă că trebuie dat afară că spune tampeni”, a declarat Gigi Becali, conform Antena 3.

Inițial, Gigi Becali a mărturisit că ar dori să renunțe la cetățenia română, după ce Direcția Națională Anticorupție l-a pus sub acuzare pentru spălare de bani. Procurorii îi puseseră sechestru și pe avere, dar judecătorii i-au ridicat-o.