Latifundiarul din Pipera, Gigi Becali, a transmis, într-o intervenție telefonică, la Antena 3, că a renunțat la dorința de a emigra în Grecia și a obține cetățenie dublă pentru a își proteja familia, în ideea în care DNA îi deschisese un dosar penal.

Anunțul făcut de Becali

Gigi Becali s-a răzgândit și nu mai este adeptul ideei emigrării după ce judecătorii i-au ridicat sechestrul impus de către procurori pe o parte din averea sa.

„Am vrut să îmi protejez toată familia, atunci când un procuror, un puști de vreo 30 de ani a făcut un abuz. Dacă judecătorul mi-a făcut dreptate, înseamnă că patria care îmi protejează familia e patria mea. Adică rămân în România. Am fost intrigat de mizeriile și minciunile pe care le-a scris procurorul DNA.(…) Atunci m-am răzgândit. Dar luasem decizia de a lua cetățenie dublă pentru toată familia mea”, a transmis Gigi Becali.

Inițial, Gigi Becali a mărturisit că ar dori să renunțe la cetățenia română, după ce Direcția Națională Anticorupție l-a pus sub acuzare pentru spălare de bani. Prororii îi puseseră sechestru și pe avere, dar judecătorii i-au ridicat-o.