Declarație surprinzătoare a lui Gigi Becali despre soția sa

Despre Luminița, soția lui Gigi Becali, se știe că nu este o persoană care adoră lumina reflectoarelor, dar este cea care le-a crescut și educat pe cele trei fiice ale lor, Teodora, Alexandra și Cristina. Cu toate că Luminița a rămas în umbră soțului ei, rolul ei în viața familiei este de neprețuit pentru patronul FCSB.

Omul de afaceri Gigi Becali a făcut o declarație care a ajuns virală pe TikTok prin care își exprimă, în stilul său caracteristic, dragostea profundă pe care o poartă și respectul pentru soția sa. Din spusele sale, Luminița ocupă un loc special în inima și viața sa, pentru care și-ar da viața oricând.

„Eu pe nevasta mea o iubesc … că spun unii, domne, cutare. Eu, de exemplu, dacă e să moară nevastă-mea, mai bine să mor eu! Ce? Să trăiască nevasta mea pentru copiii mei. Eu o iubesc pe nevasta mea.

Cum zice Hristos, eu îmi iubesc femeia, dar eu știu așa … capul meu e Hristos și eu sunt capul femeii mele. Hristos și-a dat viața pentru biserică și eu trebuie să-mi dau viața pentru femeie!”, a spus Gigi Becali.

Cum s-a cunoscut patronul FCSB cu soția sa, Luminița?

Patronul FCSB a dat la un moment dat detalii fascinante despre începuturile poveștii de dragoste cu Luminița. Cei doi s-au cunoscut pe când el avea 26 de ani, iar ea era încă o adolescentă de 14 ani. Însă, adevărul este că Luminița i-a fost destinată lui Gigi Becali de la naștere, potrivit tradiției machedonești.

Luminița și Gigi au un grad îndepărtat de rudenie, sunt veri de gradul al treilea, și familia lor a fost strâns legată de-a lungul timpului.

„O știu de când avea 14 ani, pentru că bunicii noștri trăiau în aceeași casă. Suntem veri de gradul al treilea. Eu nu prea povestesc d-astea, sunt lucruri personale, e vorba de tradiție. Bunicii noștri au stat în aceeași casă, familiile noastre se cunosc bine. Pe mine mă interesează familia, asta e cel mai important, tot ce îți rămâne, familia și copiii”, a spus Gigi Becali despre soția sa, potrivit Viva.