Gigi Becali a avut o reacție fără precedent după ce s-a descoperit că acesta a făcut două zile de închisoare, după ce a fost prins băut la volan, în SUA. Patronul FCSB susține că pot exista o mulține de motive pentru care Florin Cîțu ar fi putut să bea.

Potrivit acestuia, premierul țării ar fi putut să fie înșelat, ar fi putut să treacă printr-o decepție în dragoste, însă având în vedere că s-a întâmplat acum 20 de ani, acest lucru nu înseamnă că nu va putea fi prim ministru în continuare.

Totodată, Becali susține că lumea trebuie să fie interesată de ce face Florin Cîțu în momentul de față și nicidecum ce a făcut în urmă cu 20 de ani.

„Poate era şi el… l-a înşelat iubita, era şi el supărat. S-a înecat şi el într-o băutură, într-o noapte. Părerea mea e că nu e mare lucru. A băut şi el de supărare într-o noapte şi s-a urcat la volan şi a păţit ce a păţit.

Dacă a avut omul o decepţie, o dată în viaţa lui, acum 20 de ani, asta nu înseamnă că nu poate să fie prim-ministru. Noi trebuie să vedem ce face Cîțu acum, nu ceea ce a făcut acum 20 de ani. Ce, trebuia să îi spună preşedintelui ce a făcut acum 20 de ani?”, a spus patronul FCSB.

”Mare pericol a fost”

În ceea ce privește valoarea cauțiunii, Gigi Becali susține că dacă într-adevăr Florin Cîțu era un pericol, cauțiunea era mai mare.

„Nu ai văzut ce mare pericol a fost? A plătit 1225 de dolari cauţiunea. Mare pericol a fost! Dacă era pericol mare, plătea 100.000 de dolari. Nu e mare lucru asta. În politică, speculează oamenii orice. Nu e mare lucru că, acum 20 de ani, a băut omul o sticlă de whiskey. Cine ştie ce decepţii a avut sau poate era foarte bucuros.

Ce legătură are? Dacă omora un om, dacă fura sau dacă făcea o faptă penală, dar asta nu e o faptă penală că a băut omul o sticlă de whiskey şi s-a urcat la volan. Ce fapta penală e asta?”, a mai spus Gigi Becali, la Antena 3.