Gigi Becali dă marea lovitură! Va pune mâna pe o sumă imensă de bani. Afacerea este iminentă

Galatasaray nu a acceptat să plătească 10 milioane de euro, suma pretinsă de Gigi Becali, pentru Olimpiu Moruțan. Chiar și așa, transferul mijlocașului la clubul turc s-ar putea realiza în această vară.

Potrivit informațiilor transmise de gsp.ro, ar fi pregătită suma de 6 milioane de euro pentru achiziționarea jucătorului în vârstă de 22 ani, pentru numărul 10. Mai mult, pentru a fi realizat acest lucru, FCSB trebuie să despartă de Radamel Falcao și Sofiane Feghouli.

Galatasaray a pregătit și o altă variantă

În aceste condiții, Galatasaray a pregătit și altă variantă: achiziționarea lui Dennis Man. Conform sursei menționate, clubul italian de fotbal din orașul Parma a primit o oferă de 6,5 milioane de euro însă patronul Kyle Krause nu îl va vinde pentru jumătate din suma plătită pentru achiziționarea lui de la FCSB.

Latifundiarul primeşte şi veşti bune

Anterior, FCSB a făcut cerere oficială pentru a juca meciurile de acasă pe noul stadion Ghencea, iar cei de la CSA Steaua spun că iau în calcul dorința echipei din Liga 1. Anunţul a fost făcut chiar de către Răzvan Bichir, comandantul CSA Steaua.

Acesta a recunoscut că a primit o cerere din partea celor vicecampioanei și a dezvăluit că se analizează legislația înainte de a da un răspuns oficial. Comandantul Clubului Sportiv al Armatei spune că se va ține cont și de părerea fanilor Stelei, care nu vor ca FCSB să joace pe noul stadion, construit din bani publici, dar, dacă legea îi va permite echipei lui Becali să folosească stadionul, atunci răspunsul celor de la CSA va fi unul pozitiv.

„A făcut cerere, într-adevăr. Este realizată la nivelul clubului și analizăm toate portițele legale după care putem acționa. După cum ştiţi, noi respectăm legea. Aici nu e vorba despre un om sau o echipă. Ci e vorba despre o investiție publică pe care noi căutam să o amortizăm prin organizarea de spectacole sportive şi culturale.

Suporterii Stelei îşi doresc ce este mai bine pentru club. Noi avem o colaborare cu ei, suntem o familie, iar în orice hotărâre ţinem cont şi de părerea suporterilor. Cel mai bine ca Steaua să poată promova, cel mai bine ca acel stadion să fie rentabil, cel mai bine ca Steaua să producă valori de care să ne bucurăm când se întorc de la Jocurile Olimpice. Eu aş fi pentru respectarea legii. Dacă legea îi dă voie, vom respecta legea”, a spus Răzvan Bichir, conform TV Telekom Sport.

Sursa foto: INQUAM Photos, Adriana Neagoe