Gheorghe Dincă va ieși azi din închisoare iar polițiștii sunt în alertă maximă deși măsura este absolut necesară după ce dosarul a fost trimis în judecată de către procurorii DIICOT pentru uciderea Alexandrei Măceşanu şi a Luizei Melencu.

Mai exact, Gheorghe Dincă ar urma să fie transferat astăzi din Arestul Central din Capitală la Slatina. Monstrul de la Caracal va fi cercetat în alte patru dosare, susține Antena 3.

Cele patru dosare bombă

Conform România TV,  în cazul celor 4 dosare  bombă, primul dosar privind clanurile de trafic de persoane, vizează familia lui Dincă. Al doilea dosar este deschis pentru trei violuri de care e acuzat Dincă. Al treilea dosar vizează furt de curent la locuința acuzatului. În fine, al patrulea dosar este cel deschis după ce mama Alexandrei a fost sunată și i s-au cerut bani pentru a i se spune unde este fiica ei. Este vorba, așadar, de un dosar de înșelăciune.

Familiile şi avocaţii cred în continuare că cele două tinere sunt în viaţă.

Dincă va fi transferat joi în arestul IPJ Olt. El va fi dus în fata magistraților care vor decide dacă mențin măsura în cazul inculpatului acuzat de săvârșirea a opt infracțiuni.