George Simion și Ilinca Munteanu au o nuntă de vis. Cei doi spun chiar în aceste momente ”Da” în fața lui Dumnezeu. A început ceremonia religioasă.

Fiecare detaliu a fost bine pus la punct, conform celor mai vechi tradiții. Înainte de cununia religioasă, liderul AUR a venit să îi ceară mâna soției sale, de la soacra sa. Unul dintre cele mai vechi obiceiuri de la nunți este pețitul. Tânărul trebuie să meargă alături de tatăl său, dar și de prieteni la casa fetei pe care dorește să o ceară în căsătorie, astfel încât să poată să obțină acordul acestora.

Familia tinerei știa că viitorul său soț va urma să vină la pețit, iar pregătirile erau făcute din timp. Așa s-a întâmplat și în cazul lui George Simion cu Ilinca Munteanu.

George Simion a venit la pețit

Soacra liderului AUR nu s-a lăsat atât de ușor. Aceasta l-a pus la încercare pe George Simion și totodată i-a pregătit și câteva surprize politicianului.

După ce a fost bărbierit cu toporișca, liderul AUR a mers la pețit. Soacra sa l-a întâmpinat la casa miresei și a cedat destul de greu. Prima oară, femeia i-a oferit lui George Simion o altă soție.

În final, George Simion i-a spus femeii că pe Ilinca o caută și pe ea își dorește să o ia de soție. Pentru a putea să facă acest lucru însă, liderul AUR a trebuit să o caute prin casă.

Peste 10.000 de invitați la nunta lui George Simion cu Ilinca Munteanu

Soacra sa l-a invitat în casă fără să îi spună în ce cameră se ascunde Ilinca Munteanu, drept urmare, politicianul a fost nevoit să deschidă fiecare ușă.

După câteva încercări, acesta și-a găsit sufletul pereche și a deschis ușa norocoasă. A luat-o în brațe pe viitoarea sa soție și a trecut-o pragul, aducând-o în fața oaspeților.

Menționăm faptul că la nunta de sâmbătă, 27 august, sunt așteptați peste 10.000 de invitați. Mâncarea este în proces de pregătire, iar totul se desfășoară conform programului dorit de liderul AUR.

În ceea ce privește meniul, se pun la punct toate detaliile chiar acum. Se fac sărmăluțele, carne la proțap, iar mămăliguța este aproape gata.