George Simion susține că nu a existat nicio agresiune

George Simion rupe tăcerea despre ce s-a întâmplat, de fapt, la festivalul „Micul de Aur”. Reamintim că acesta a primit acuzații din partea participanților. Ei spun că liderul AUR l-ar fi agresat pe un bărbat care îl filma. Una dintre cauzele agresiunii ar fi fost aceea că îl cataloga pe Simion drept „rusofil”.

George Simion răspunde acuzațiilor spunând că nu l-a agresat pe acel bărbat. În schimb, el susține că s-a dus la el și doar l-a atins pe mână, după care omul a început să strige că este agresat.

Simion susține că omul care a filmat prezintă totul denaturat. În plus, el a transmis că cei care au generat scandalul sunt membri USR. Mai mult, i-a și numit: Marian Petcu, Ioana Popescu și Alexandra Iordăchescu.

„Adevărul despre bărbatul ”agresat” de George Simion: În legătura cu filmarea de la ”Festivalul Micul de Aur” în care sunt făcut cu ou și cu oțet de către un domn care a prezentat povestea denaturat, încercând să arate că ar fi fost victima unei agresiuni din partea mea, țin să fac câteva lămuriri, mai ales că am aflat ulterior că persoanele care au generat scandalul de sâmbătă seara sunt membri USR.

Aceștia sunt: Marian Petcu (cel care făcea semne obscene în mod insistent), Ioana Popescu și Alexandra Iordăchescu – toți useriști convinși așa cum reiese de pe paginile lor sociale”, susține liderul AUR.

Reprezentantul AUR a mai precizat și că a fost în mod repetat provocat. Persoana care a filmat i-ar fi aruncat acuze și semne obscene.

„Acel domn a încercat în repetate rânduri să mă provoace (unele dintre aceste încercări fiind vizibile și pe filmare), venind cu telefonul în mână și aruncând fel de fel de acuze la adresa mea. Înainte de acest episod, domnul în cauză a încercat în mod insistent, împreună cu prietenii săi #rezist, să vină la masa la care stăteam alături de mai multe persoane, arătând semne obscene și aducând injurii”, potrivit lui Simion.

Liderul AUR vorbește despre tehnici de manipulare folosite împotriva lui

Potrivit lui Simion, el a avut o atitudine relaxată atunci când cineva a venit din senin pentru a-l acuza de numeroase lucruri.

„Se poate observa, tot pe filmare, faptul că atitudinea mea a fost una relaxată. Chiar stăteam de vorbă cu o persoană în momentul în care acest individ, care a îmbrăcat ulterior haina de victimă, a venit în dreptul meu iarăși să mă întrebe tot felul de prostii și să mă acuze de tot felul de bazaconii”, susține reprezentantul AUR.

El povestește detaliat și momentul agresiunii propriu-zise, care a fost de fapt doar o atingere pe mână. Simion denunță astfel „tehnicile de manipulare folosite de experții în propagandă #rezist”:

„Legat de presupusa agresiune: în momentul în care l-am atins pe mână, a început să zbiere că îl agresez!

Sunt foarte mulți martori care pot confirma spusele mele, tehnicile de manipulare folosite de experții în propagandă #rezist nu stau în picioare, nu a existat nicio agresiune, ci doar un grup foarte gălăgios care ne invada spațiul privat, mie, soției mele și prietenilor cu care eram”, anunță Simion.