George Simion i-a pus la zid pe edilul Clujului și pe premierul Florin Cîțu.

”Când se dorește, se poate! Nu vor să vă trimită copiii la școală. «Țeparul» Florin Cîțu, după ce v-a furat banii, vă fură și viitorul copiilor voștri.

În orașul lui Boc – cel mai mare susținător al prim-ministrului «țepar» Florin Cîțu – s-a permis desfășurarea unui eveniment fără mască cu peste 100.000 de persoane în timp ce școlile se preconizează că vor fi închise după câteva săptămâni”, este mesajul scris de George Simion pe rețelele de socializare.

Ce spun organizatorii UNTOLD

irectorul de comunicare al Festivalului Untold, Edy Chereji, a declarat că organizatorii au obligația să nu permită accesul în festival celor care nu poartă mască. În cadrul festivalului, fiind un spațiu deschis unde masca nu mai e obligatorie, purtarea măștii ține de responsabilitatea fiecărui participant.

„Lucrurile stau în felul următor. Noi ca organizatori avem obligația de a permite accesul la intrarea în festival doar persoanelor care poartă mască. În cazul în care nu au mască, vom avea pregătite măști, să le putem oferi la intrare.Mai apoi, în tot perimetrul festivalului vom avea mesaje prin care vom îndruma oamenii să poarte această mască. Bineînțeles că mai departe fiecare individ e responsabil. El decide în privința felului în care utilizează mască.

Noi avem în jur de 80% dintre participanți vaccinați sau trecuți prin boală. Deci cred că aceste persoane vor veni cu o oarecare dorință și încredere că sunt în siguranță. Fiind un spațiu deschis, iar masca nu mai e obligatorie nicăieri în spațiu deschis, probabil unii oameni vor decide să nu o poarte. Dar noi avem datoria să le comunicăm ce impune legea în această perioadă”, a spus directorul de comunicare Untold, Edy Chereji