Potrivit unui comunicat al companiei, veniturile preliminare în 2015 au fost cu 6% mai mari decât în anul precedent, depășind valoarea de 47 de milioane de euro.

„Din fiecare proiect pe care îl demarăm, învățăm o nouă lecție: cum să ne adaptăm, să fim flexibili și cum să fim mai buni pentru clienții noștri. Investim timp, energie și resurse financiare în crezul nostru, iar rezultatele nu întârzie să apară. Creșterea înregistrată anul trecut reflectă eforturile depuse de întreaga echipă și reprezintă totodată o confirmare a faptului că de-a lungul anilor au fost luate decizii corecte pentru o dezvoltare organică a afacerii Gebrüder Weiss în România” a declarat Viorel Leca, director general al companiei.

Recent, compania a deschis o nouă filială la Brașov, echipa de aici asigurând servicii pentru clienții de distribuție existenți în spațiul Brașov-Covasna și Harghita.

Compania Gebruder Weiss are o experiență de peste 20 de ani în transport și logistică pe piața din România, furnizând de-a lungul anilor soluții logistice inteligente pentru clienții săi, bazându-se pe o infrastructura națională prin platforma logistică proprie cu 9 terminale logistice de cross-docking și puncte de lucru situate în București, Arad, Sibiu, Cluj, Bacău, Craiova, Constanța, Oradea și Brașov.

Cu peste 6.000 de angajaţi, 150 de puncte de lucru proprii şi o cifră de afaceri anuală de 1,28 miliarde euro (2015), Gebrüder Weiss se numără printre companiile de top din domeniul transporturilor şi logisticii din Europa.