Fostul primar al Capitalei, senatoarea PSD Gabriela Firea, a precizat, vineri, că a depus solicitare pentru montarea de corturi unde se vor strânge semnături în vederea stabilirii unui referendum pentru demiterea edilului Clotilde Armand.

„Am depus solicitare pentru instalarea corturilor unde vom stânge semnăturile necesare Referendumului de demitere a primarului sectorului 1. Bucureștenii merită implicarea noastră! De 10 luni, Capitala a încăput pe mâna unor iresponsabili! Niciodată acest sector nu a arătat atât de rău! Incompetenții și dezinteresații de viața oamenilor să plece acasă!”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Potrivit unui document publicat de Gabriela Firea, și care a fost depus la registratura Primăriei Capitalei, PSD București solicită montarea de corturi în 15 intersecții din Capitală.

Partidul Social Democrat strânge semnături în vederea organizării unui referendum pentru demiterea primarului Clotilde Armand.

„Am tot asteptat un anunt oficial din partea anchetatorilor privind frauda de la Sectorul 1, dar acesta se amână… se tot amână… Viața oamenilor din Bucuresti se trăiește azi, aici, nu putem amâna la nesfârșit actiunile concrete pentru ei! Nu ne permitem! E un dezastru administrativ tot ceea ce se întamplă la Sectorul 1! Așa că azi am semnat pe lista de semnături necesare organizării Referendumului pentru demiterea primarului Sectorului 1. Principalul motiv este dezinteresul față de cetățeni!”, mai preciza Gabriela Firea zilele trecute.

Reacția lui Clotilde Armand

Clotilde Armand a reacționat după ce Gabriela Firea a semnat pentru declanșarea referendumului care ar urma să o demită din funcție. Primarul Sectorulu 1 susține că PSD-ul delirează și suferă pentru că nu mai are ”bani de diamante”.

Ea a mai adăugat că deși au trecut zece luni de la alegeri, social democrații încă nu pot accepta faptul că le-au pierdut.

”Este delir la PSD & Co. Mai rar vezi atâta suferință adunată la un loc pentru că pesediștii nu mai au bani de diamante. După 10 luni de la alegeri nu-și revin că au pierdut”, a scris pe Facebook Clotilde Armand.

Pe lângă rândurile scrise, edilul a adăugat și o poză, în care este vizibil amuzată, pe care scrie: ”Atunci când auzi că Firea din Voluntari a semnat să demită primarul Sectorului 1”.

Sursă foto: Inquam Photos/George Călin