Gabriela Firea a dezvăluit ce i-a promis fostului ei soț, înainte ca acesta să moară. Răsvan Firea s-a stins din viață în anul 2010, în urma unui atac cerebral.

Aceștia au fost căsătoriți timp de 17 ani și au împreună un fiu, pe nume Tudor.

De ce încă poartă Gabriela Firea numele fostului soț

Multă lume s-a întrebat de ce Gabriela Firea a păstrat numele fostul ei soț, deși la opt luni după moartea sa, s-a recăsătorit cu Florentin Pandele, primarul orașului Voluntari.

Fostul edil al Capitalei a dezvăluit că la mijloc se află o promisiune pe care i-a făcut-o fostului ei soț, dar și fiului lor. De asemenea, actualul ei partener de viață a fost pe deplin de acord cu decizia ei.

„(Răsvan Firea) Era bolnav, dar nu ne-am gândit că este chiar atât de grav. Promisiune și pentru Tudor, fiul meu cel mare, băiatul nostru.

Și cum ar fi fost să-mi schimb numele și el să rămână singur cu acest nume? Nu se putea, nu aveam cum. Și soțul meu (Florentin Pandele – n.r.) a acceptat în totalitate. A fost total de acord și a respectat decizia mea, a apreciat-o”, a explicat ea în cadrul emisiunii „În Oglindă„.

Răsvan Firea
Gabriela Firea şi primul ei soţ, Răsvan Firea / SURSA FOTO: Viva

Gabriela Firea a dezvăluit, de asemenea, de ce încă poartă inelul de logodnă primit de la fostul ei soț chiar și în ziua de astăzi.

Potrivit acesteia, „sunt în viață lucruri sfinte, pe care trebuie să le porți ca atare, orice ar fi și orice s-ar întâmpla. Dar viața ne învață să trecem și peste astfel de momente cumplite”.

Răsvan Firea a fost un atlet român și membru al Comisiei de Marketing a Federației Române de Atletism. Mama sa, Elena Firea, a fost arbitru internațional și vicepreședinte al Federației Române de Gimnastică. El și Gabriela Firea au fost căsătoriți timp de 17 ani.

Fostul edil le-a explicat situația copiilor săi

Gabriela Firea are 51 de ani, însă abia anul trecut a explicat copiilor săi care este situația familiei lor.

Recent, fostul ministru al Familiei a oferit un interviu în cadrul podcastului „Ameritat cu Nasrin”. Aici, ea a mărturisit că abia anul trecut și-a considerat copiii destul de mari pentru a afla adevărul.

Firea s-a căsătorit cu Florentin Pandele (62 de ani) pe când acesta avea deja doi copii dintr-o căsătorie anterioară. Ea a devenit apoi mama a alți doi copii.

Cei doi băieți mai mici ai familiei nu înțelegeau de ce în familia lor există două nume, astfel că au început să pună întrebări părinților. Mai multe puteți citi aici.