Gabriela Firea, prim-vicepreşedinte al PSD şi fost primar general al Capitalei, a declarat, joi, că în Bucureşti sunt în continuare probleme cu apa caldă şi căldura, deşi în campania electorală pentru alegerile locale s-a spus că, dacă va câştiga candidatul „dreptei unite”, Nicuşor Dan, de pe data de 28 septembrie acest lucru nu se va mai întâmpla.

„Premierul şi primarul dreptei (…) le transmit românilor să mai aibă puţintică răbdare”

„În campania pentru alegerile locale s-a spus că, dacă va câştiga primarul dreptei unite, de pe data de 28 septembrie în Bucureşti va fi şi apă caldă şi căldură fără niciun fel de întrerupere. Vă rog frumos să îi întrebaţi pe bucureşteni. Eu vin acum de pe teren, vin din stradă, vin dintre oameni.

În Sectorul 2, în Sectorul 5, în Sectorul 6 sunt în continuare probleme cu apa caldă şi căldura. În celelalte sectoare au fost dificultăţi zilele anterioare. De ce acum, special în acest moment, CET Grozăveşti, care aparţine de ELCEN, deci de Guvernul României, nu funcţionează la capacitatea necesară care să fie corelată şi cu temperatura de afară?

Ce face primarul? Nimic. Taie panglici şi confiscă munca anterioarei echipe administrative. Ce face ministrul Energiei? Nimic. Nici măcar cu măştile neconforme nu a făcut nimic. Ce a făcut premierul Orban? Nimic. Şi premierul şi primarul dreptei nu fac altceva decât poze de campanie electorală şi le transmit românilor să mai aibă puţintică răbdare”, a spus Firea la o conferinţă de presă.

„Îi rog pe toţi cetăţenii din România să nu mai creadă (…) aceste gogoşi”

Gabriela Firea a adăugat că „după păcăleala de la locale”, acum au venit „celelalte minciuni din campania pentru alegerile parlamentare, în care, de asemenea, li se promite românilor un trai mai bun peste noapte”. Fostul primar le cere românilor să aleagă echipa PSD, singura care ar avea oamenii oneşti, pregătiţi şi care au adus bunăstare atunci când au fost la cârma ţării, transmite Agerpres.

„Eu îi rog pe toţi cetăţenii din România să nu mai creadă aceste manipulări ale Guvernului, ale PNL, să nu mai creadă aceste gogoşi electorale, să fie realişti, să facă diferenţa între oamenii cu adevărat pregătiţi, oamenii cu adevărat oneşti, oamenii care atunci când au fost la guvernare au adus bunăstare, şi mă refer la echipa social-democrată, şi oamenii care au adus întotdeauna austeritatea în ţară, şi mă refer în special la partidele de dreapta în frunte cu PNL”, a afirmat Firea.