Ce spune Gabriela Firea

“A căzut cel mai duşmănos guvern faţă de români! Zero soluţii pentru angajaţi, copii, pensionari. Austeritate pe toate planurile!”, a scris Gabriela Firea pe Facebook, imediat după anunţul privind rezultatul moţiunii de cenzură.

Ea a enumerat şi “discriminarea mediului de afaceri, prin decontarea unor sume mari reprezentând TVA, fără verificări, pentru clienţii politici”, număr record de ordonanţe de urgenţă “pentru camarila politică”, “angajarea unor oameni fără nicio experienţă profesională în posturi-cheie”.

“Trei luni de coşmar pentru România!”, a mai scris Firea.

Guverul Orban a căzut

Guvernul Ludovic Orban a fost demis, miercuri, moțiunea de cenzură inițiată de PSD și UDMR fiind votată de 261 de parlamentari, a anunțat președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu.

”În acest moment guvernul Orban a căzut. Este un pas foarte mare pentru democrație, economie și pentru sănătatea românilor. A fost o mobilizare. Până acum nu s-a întâmplat așa ceva, să treacă o moțiune cu un asemenea scor. S-au trezit mulți colegi, îănseamnă. În acest moment e o criză provocată de domnul Orban și PNL. Așteptăm să fim chemați la consultări de președintele României”, a declarat Marcel Ciolacu.