Gabriela Firea a trecut la eliminarea adversarilor săi politici. Cel puțin așa susține partidul care îl susține pe managerul Circului Metropolitan Bucureşti în cursa pentru alegerile de la București. Partidul ADER a acuzat că Firea l-a dat afară pe Bogdan Stanoevici, managerul Circului Metropolitan Bucureşti, după ce acesta a anunţat că va candida pentru fotoliul de primar general al Capitalei.

Potrivit partidului ADER, ”Gabriela Firea îl dă afară pe contracandidatul ei, de teamă că îl vor vota bucureştenii”.

Purtătorul de cuvânt al Partidului ADER, Orlando Culea, a afirmat că Gabriela Firea ”apelează la tertipuri de teamă că va pierde Capitala”.

„Este o eliminare a celor care îndrăznesc să o concureze. O răzbunare ordinară, care arată adevăratul caracter al unei persoane care se crede mare doamnă”, a declarat Orlando Culea.

La sfârșitul lunii ianuarie, fostul ministru pentru Românii de Pretutindeni, Bogdan Stanoevici, a făcut anunțul care se presupune că afr fi speriat-o pe Gabriela Firea.

Ce s-a descoperit la verificări

În urmă cu o zi, Primăria Capitalei a anunţat că a încetat contractul de management al lui Bogdan Stanoevici la Circul Metropolitan Bucureşti, acesta find în preaviz de 15 zile. Corpul de Control al primarului general a descoperit ”management defectuos”.

”Măsura a fost luată în baza unei misiuni de control efectuate de Corpul de Control al Primarului General, din care rezultă un management defectuos la nivelul instituției conduse de Bogdan Stanoevici, atât în calitate de angajator, cât și în calitate de ordonator terțiar de credite”, se arată într-un comunicat al primăriei Capitalei.

În urma verificărilor s-a constatat că, „în decursul anilor 2017 – 2018, au fost achiziționate trei producții artistice din străinătate în valoare totală de 595.000 euro, care au adus încasări totale de doar 52.000 euro, deși managerul are ca atribuție principală urmărirea modului de realizare a veniturilor proprii programate și găsirea de soluții pentru creșterea acestora”.


Te-ar putea interesa și: