Primăria Capitalei este un subiect fierbinte pentru PNL. Liberalii încă nu sunt decişi pe cine ar trebui să arunce în luptă împotriva Gabrielei Firea şi apoi mai este şi discuţia legată de oportunitatea unui candidat comun al Dreptei care să înfruntea actualul primar PSD.

În acest context, actualul ministru de Finanţe, Florin Cîţu, a fost întrebat dacă ar lua în calcul o candidatură la Primăria Capitalei, în cazul în care partidul i-o va cere.

“Ne vom gândi, dacă îmi cere partidul, vom discuta asta. Primăria e importantă pentru PNL și nu cred că am mai văzut ca până acum această determinare de a câștiga Primăria Bucureștiului.

Vom discuta în partid. Este un obiectiv important pentru PNL și dacă e nevoie de mine să luăm acest obiectiv mă voi implica. Nu știu dacă asta însemnă să candidez, dar mă voi implica să ajut partidul să câștige”, a declarat Cîţu pentru G4Media.

“E un tip cald, sunt fascinată de el”

Jurnalista Denise Rifai spunea recent despre Florin Cîţu, pe care-l cunoaşte de aproximativ 10 ani, că este cel mai bun în meseria lui.

“Florin, un bun economist, era în privat, nicio treabă cu politica. Wow, și am rămas fascinată: omul ăsta știe carte, dar, pe domeniul nostru, este extraordinar de clar. Ca vibrație, e un tip cald, calm, așezat, atent. Sunt fascinată de el.

Pe meseria lui, e cel mai bun”, a declarat Denise Rifai.