Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a fost, joi, în studiourile DCNews, unde a fost intervievată de către Bogdan Chirieac. La final, Firea a avut o cerere cel puţin ciudată: i-a cerut jurnalistului să o lovească, să-i dea un pumn sau măcar o palmă, pentru că altfel va păţi precum Cosmin Prelipceanu.

Primarul general a făcut referire la acest episod, când Cristian Tudor Popescu a declarat că se gândeşte serios să nu mai apară în platourile Digi24 după interviul realizat de Cosmin Prelipceanu cu Gabriela Firea.

”La final, măcar dați-mi un pumn, băteți-mă, dați-mi în cap, vor sări haterii să vă spună că n-ați fost un ziarist corect, pentru că nu m-ați bătut realmente. Eu mă ridic și dvs. dați-mi de control o palmă. Vreți să pățiți ca dl Prelipceanu că l-au certat că nu m-a bătut? Haideți, dați-mi o palmă, un pumn, făceți-mi ceva. Eu mă apăr. Să vă apăraţi de deontologi, că m-aţi lăsat să vorbesc. Că în democraţie nu trebuie să vorbim, trebuie să ne batem, să ne scoatem ochii. Măcar un pumn, vă rog, o palmă usturatoare”, i-a cerut insistent Gabriela Firea jurnalistului de la DCNews.

Bogdan Chirieac i-a refuzat însă cererea neobişnuită: ”Mi-e foarte teamă să fac asta. Această dorință nu v-o pot îndeplini, sper să nu vă supărați pe mine și să nu mai veniți la noi din cauza asta”.

”Bine, o să mă duc atunci la un radio sau televiziune ca să îmi iau bătaia cuvenită, să spăl ruşinea ziariştilor care nu-i bat pe invitaţi în platou”, a replicat primarul general.

Scena are loc de la minutul 57:40.