Filialele PSD și PNL din București susțin candidatura lui Cîrstoiu

Președintele PSD București, Gabriela Firea, a confirmat că atât filialele PSD, cât și PNL din București îl susțin pe Cătălin Cîrstoiu în cursa pentru Primăria Generală a Capitalei. Firea a anunțat că în câteva zile va fi făcut public programul de guvernare locală propus de către Cîrstoiu pentru bucureșteni.

Fostul edil al Capitalei a subliniat că retragerea unui candidat din cursă într-o fază atât de avansată a precampaniei electorale ar fi nepotrivită, afirmând că este esențial să se ofere sprijin și să se promoveze candidatura lui Cîrstoiu.

„Categoric filialele PSD și PNL din București susțin candidatura, decizia politică care a fost luată ne-am însușit-o cu toții”, a declarat Firea la Antena 3 CNN, subliniind implicarea lui Cătălin Cîrstoiu în activitățile și evenimentele recente ale celor două partide.

Firea a accentuat importanța susținerii echipei politice și a promovării prin marketing politic în campania electorală, subliniind că toate aceste aspecte sunt cruciale pentru succesul unui candidat.

Referitor la programul de guvernare locală, Firea a promis că acesta va fi anunțat în câteva zile și că atât PSD, cât și PNL vor disemina informațiile legate de acesta pentru a informa alegătorii.

Ea este de părere că „este imposibil de retras candidatul” în această fază de precampanie electorală.

Gabriela Firea
SURSA FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea

Nu s-a discutat despre retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Capitală

Gabriela Firea a declarat că nu s-a discutat despre retragerea lui Cîrstoiu din cursă și consideră că este prea târziu să se facă acest lucru cu atât de puțin timp înainte de începerea oficială a campaniei. Ea a menționat că ne aflăm în perioada de precampanie, iar campania va începe imediat după Paște.

Firea a argumentat că dacă ar fi retras, ar fi dificil să se găsească o altă persoană să intre în cursă cu aproape o lună înainte de începerea campaniei.

Ea a menționat că, probabil, după explicațiile lui Cătălin Cîrstoiu și după evaluarea situației, se vor găsi alte teme și subiecte de discutat. Firea a subliniat că a fost și ea în campanie și a fost supusă atacurilor, așa că înțelege dificultatea acestui proces.

„Este un nonsens, nu are cine să mai intre în cursă cu o lună și două săptămâni înainte, din punctul meu de vedere”, a spus Firea.

În final, președintele PSD București și-a exprimat încredere că această situație va fi depășită și candidatul comun al PSD și PNL, Cătălin Cîrstoiu, nu va fi retras din cursă.