Gabriela Firea, în calitate de președinte al PSD București, subliniază că Bucureștiul poate recăpăta strălucirea dorită de locuitorii săi. În opinia sa, Capitala poate deveni un oraș al viitorului. Ea a spus ce trebuie să se întâmple pentru a realiza aceste mari proiecte urbane.

Conform liderului PSD, este esențială o colaborare eficientă între diferitele actori implicați, iar alianța electorală între PSD și PNL își propune să ofere acest cadru.

Gabriela Firea a confirmat semnarea protocolului de colaborare alianței electorale între cele două organizații politice din Capitală. PNL a fost reprezentat de Sebastian Burduja, președintele liberalilor din București. Această inițiativă marchează primul pas în direcția formării echipelor comune PSD-PNL în consiliile locale ale celor șase sectoare și în Consiliul General al Municipiului București.

Gabriela Firea a semnat protocolul de colaborare cu PNL

Gabriela Firea a subliniat importanța formării celor mai bune echipe care să susțină candidații la Primăria Capitalei și la primăriile de sector. Ea a subliniat aceste aspecte pe pagina sa de Facebook.

Conform detaliilor oferite de Gabriela Firea, în cadrul Consiliului General al Municipiului București, alianța între PSD și PNL demonstrează deja eficacitatea sa. Ea a subliniat că bugetul Capitalei este asigurat datorită voturilor consilierilor generali social-democrați și liberali.

Gabriela Firea si Sebastian Burduja, PNL, PSD, Primaria Capitalei
SURSA FOTO: Facebook, Gabriela Firea

Cheltuielile inutile ale lui Nicușor Dan, luate în vizor

Această colaborare a permis oprirea cheltuielilor inutile propuse de primarul general Nicușor Dan. În plus, s-a reușit identificarea resurselor necesare, inclusiv pentru stimulentul destinat adulților cu dizabilități, care nu a fost plătit de doi ani întregi.

„Am reușit să închidem robinetul cheltuielilor inutile propuse de primarul general Nicușor Dan și să găsim resurse, de exemplu, pentru stimulentul destinat adulților cu dizabilități neplătit întreg de doi ani”, a scris liderul PSD pe pagina de socializare.

Traficul este principala preocupare a alianței electorale PSD-PNL pentru București

Temele centrale ale alianței electorale PSD-PNL pentru București sunt traficul și soluțiile pentru un transport public eficient. Pe listă se mai află combaterea poluării și investițiile în sistemul de termoficare.

Gabriela Firea a mai indicat consolidarea clădirilor de patrimoniu și a celor cu risc seismic. Cei de la PNL și PSD doresc să continue investițiile și în sănătate, educație și cultură.