Lui Radu Drăgușin îi place presiunea

Florin Manea a povestit, pentru Fanatik, detalii de culise din tranzacția făcută, zilele trecute, între Genoa și Tottenham în ceea ce privește transferul lui Radu Drăgușin

Florin Manea a afirmat că este o mândrie să poți să faci istorie, menționând că, în acest caz, istoria este făcută de Radu, iar el doar îl reprezintă și se simte onorat să facă parte din această realizare. A declarat că a discutat cu Radu și i-a transmis că transferul acesta va fi considerat un succes deplin atunci când acesta va fi titular la Tottenham. A subliniat că nu a venit în această echipă într-o manieră neimportantă și că Radu nu este mulțumit să aibă un rol pe bancă. Cu siguranță, va avea nevoie de o perioadă de adaptare până când va deveni titular clar, însă Florin Manea speră că acest lucru se va întâmpla până în ianuarie anul viitor, transformându-se într-un jucător de bază pentru echipă.

„Lui Radu îi place presiunea, mi-a spus că se descurcă mai bine atunci când se află sub presiune. Înainte de meciul Bologna-Genoa, Gilardino era un pic îngrijorat, mă întreba ”Florine, crezi că va putea juca azi, cu toate zvonurile?”. Deja se știa și despre interesul lui Bayern, îi spusesem chiar eu înaintea meciului. Știi ce mi-a răspuns, nu? <<Hai, că nu-i rău!>>” a declarat impresarul.

Impresarul a relatat că a trecut prin toate etapele cu jucătorul respectiv. La vârsta de 16 ani, l-a transferat la Juventus, iar ulterior, când acesta nu juca la Juventus, au găsit soluții la Sampdoria și Salernitana. Împreună cu Johannes Spors, directorul sportiv, l-au îndrumat către Genoa. La momentul respectiv, echipa se afla în liga a doua, iar alegerea s-a dovedit a fi corectă.

Este la Londra împreună cu iubita

Impresarul a explicat că Genoa l-a adus pe jucător având în vedere că ar fi ajutat progresul lui Drăgușin. Dar, în realitate, lucrurile s-au întors, și Radu l-a ajutat pe Drăgușin mai mult decât invers.

„E atipic pentru un fotbalist român, e mereu cu picioarele pe pământ. Nu are fente, nu are figuri, e umil și e dispus să muncească. D-aia e aici unde e acum” spune Manea.

Manea a declarat că nu există riscul să și-o ia în cap acum, cu bani mulți, cu atenția publicului. Motivul este că Radu Drăgușin este plecat la Londra cu iubita sa.

Impresarul a precizat că jucătorul nu este singur la Londra. Este însoțit de iubita sa. Ei sunt împreună încă de când Radu juca la Juventus. A descris-o pe iubita acestuia ca fiind o persoană serioasă, cu studii universitare. A menționat că se iubesc și nu sunt genul de tineri care să petreacă în cluburi. Recent, ea și-a achiziționat o mașină nouă, deoarece avea deja una, un Q5 din 2013. Manea a relatat că, într-un moment de entuziasm, jucătorul și-a exprimat dorința de a-și cumpăra și el o mașină.