Florin Cîțu nu este primit în Vama Veche!

Primarul a transmis informațiile respective în contextul în care premierul Florin Cîțu spunea că va merge în această vară în Vama Veche, după ce au fost anunțate noi măsuri de relaxare.

„Răzbunare politică. Decont electoral. Două salarii de președinte de consiliu județean pentru Limanu, 2 Mai, Vama Veche, Hagieni (…) 25.000 lei! Este suma derizorie alocată comunei Limanu de către Consiliul Județean Constanța!

Practic, pentru dezvoltarea unei comunități cu patru sate (Limanu, 2 Mai, Vama Veche, Hagieni), cu peste 7.000 de locuitori și implicit cu cheltuieli publice semnificative, conducerea acestui județ a considerat că două salarii de președinte de Consiliu Județean sunt arhisuficiente!

Este aceasta o Românie normală? Este asta o dovadă de guvernare corectă sau management profesionist? Nu! Nicidecum! Suntem conștienți că este doar o răfuială politică, o metodă din vremuri de tristă amintire, folosită doar de oameni cu caractere îndoielnice atunci când vor să demonstreze o poziție de forță!”, a transmis Daniel Gheorghe Georgescu.

O comună întreagă a primit pentru dezvoltare echivalentul a două salarii

În continuare, primarul comunei Limanu a subliniat că „o comună întreagă a primit pentru dezvoltare echivalentul a două salarii încasate de șeful județului”.

„Alocarea bugetară demonstrează clar că toate primariile PNL au primit sume considerabile, indiferent de dimensiunea localităților sau programele aflate în derulare. În schimb, administrațiile PSD au fost pedepsite, sumele primite fiind derizorii. Cum spuneam, o comună întreagă a primit pentru dezvoltare echivalentul a două salarii încasate de șeful județului!

Nu o sa înțeleg niciodată de ce, pentru anumite personaje, orgoliul politic este mai puternic decât interesul unei comunități. Dar, cu asemenea dovezi de management “performant”, PNL demonstrează clar cine a rămas repetent la fair-play.

Oamenii înțeleg mult mai bine realitatea de zi cu zi decât se crede din birourile Consiliului Județean Constanța. Și vor taxa aceasta lipsă de respect la adresa lor. Veți ajunge sa decontați rezultatele acestor răfuieli, cu vârf și-ndesat!

Un trai decent nu trebuie condiționat de sigle de partid! Contează prioritățile unei comunități, nevoile oamenilor și un management public corect și eficient! Dar, discutam despre principii pe care managerii PNL fie le-au uitat din momentul în care au preluat conducerea județului, fie nu le-au cunoscut niciodată. Avem viziuni diferite și acest lucru este evident!

Prin urmare, cu tot respectul, îi recomand domnului premier, Florin Cîțu, să abandoneze ideea de a petrece o noapte în Vama Veche și să se reorienteze în aceasta vară spre Ciocârlia sau Aliman. Sunt localități care își permit pâine și sare din banii publici! În plus, domnul Premier va avea astfel și ocazia să cerceteze, în amănunt, programele ambițioase de dezvoltare ale acestor localități, premiate de managerii PNL Constanța cu alocări financiare record!”, a spus Daniel Gheorghe Georgescu.

Sursa foto: INQUAM Photos, Octav Ganea