Pe Florin Cîțu îl știe toată țara și premierul României nu are cum să nu fie recunoscut pe stradă, mai ales când poartă ținute oficiale. Totuși, acesta a fost surprins de paparazzii Spynews.ro, la terasă, în haine de oraș.

Florin Cîțu a lăsat ținuta de muncă pentru cea de terasă

De fiecare dată îl vedem la costum și îmbrăcat cât mai office, însă v-ați gândit oare cum este el când pleacă de la muncă, mai ales că a recunoscut că ascultă muzică rock?

Dacă ați crezut vreodată că celebrul costum nu-l lasă de pe el și mereu se îmbracă așa, ei bine, v-ați cam înșelat, asta deoarece premierul României se comportată cât se poate de normal după ce își termină programul. În urmă cu puțin timp paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe Florin Cîțu la o terasă din zona Dorobanți, într-o zonă bună și de fițe, însă nu singur, ci alături de un bun prieten. Cei doi au ieșit să ia micul dejun împreună.

Aceștia s-au așezat la masă, și-au comandat ceva de mâncare și de băut și au început să vorbească, timp în care și preparatele gustoase au fost gate și oferite spre servire. Cei doi au mâncat împreună micul dejun, dar haideți să ne uităm puțin la ținuta premierului.

Florin Cîțu a ales să aibă o ținută cât mai lejeră la întâlnirea cu prietenul său, astfel că a îmbrăcat un tricou negru, o pereche de blugi albaștri, iar în picioare a purtat o pereche de încălțăminte sport, la care a asortat niște șosete scurte negră. Mai mult, Florin Cîțu a avut și un accesoriu, o șapcă neagră pe care a purtat-o tot timpul la masă.

După ce au mâncat și s-au simțit bine împreună la primele ore ale dimineții, cei doi au cerut nota, au plătit, iar fiecare a plecat pe drumul lui separat.

Sursă foto: Dreamstime