Premierul Florin Cîţu este într-o perioadă tensionată în prezent: pe lângă de jobul şi responsabilităţile de prim-ministru, el trebuie să se lupte şi cu Ludovic Orban, în cadrul campaniei interne din PNL, dar şi să încerce să treacă cu bine peste episodul dezvăluirilor legate de Statele Unite.

Aici locuieşte premierul Florin Cîţu în Bucureşti

Mereu pe fugă, Florin Cîţu nu mai ajunge tot timpul la adresa pe care o are în buletin: este vorba despre o casă situată în centrul Capitalei, acolo unde era și sediul firmei sale, deschisă în 2012 și radiată în ianuarie 2018.

Vila unde-şi are premierul domiciliul este situată într-o zonă liniștită a Capitalei, în apropierea parcului Grădina Icoanei. Casa în care, potrivit documentelor oficiale, își avea sediul firma lui Florin Cîțu, într-un spațiu la subsol, este bine ascunsă de o ”perdea” verde și un gard înalt, care ține curioșii departe, scrie Fanatik.ro.

Sursa foto: Fanatik

Ce spun vecinii despre şeful Guvernului?

Înainte de a deveni prim-ministru, Florin Cîţu era o prezenţa obişnuită la adresa respectivă, însă acum vecinii îl văd mult mai rar.

“Vine mai rar, ajunge noaptea târziu și pleacă mereu dimineața devreme. Nu se bagă în seamă cu nimeni, e mereu preocupat”, a declarat unul dintre vecinii premierului, care locuieşte pe strada respectivă de mai bine de 40 de ani.

Acesta a povestit şi despre dezavantajele de a locui lângă un înalt demnitar al ţării.

“Când vine, ne enervează SPP-iștii lui, că se pun unii într-un capăt al străzii, alții în celălalt și stau cu ochii pe tine de zici că asta e grija ta, să-i faci ceva lui Florin Cîțu.

În rest, știu că acum la adresă stă permanent cineva, dar atât. Casa e în spate, nu se vede din drum, e după copaci, e frumos și răcoare acolo, în curte”, a mai povestit vecinul.

Firma specializată în “Arta Masajului Thai”

La aceeaşi adresă cu a lui Florin Cîţu, tot în imobilul din curtea respectivă, a operat ani la rândul și o firmă specializată în “Arta Masajului Thai”.

Prezentarea oficială a afacerii menţiona următoarele: “Misiunea Thai Healing Arts Institute (sau T.H.A.I. Institute) este să formeze terapeuți excelent instruiți în Arta Masajului Thai, oferind cursuri de înaltă calitate, atât la nivel teoretic cât și practic.

În acest sens, abordarea noastră urmărește nu doar înzestrarea viitorilor terapeuți cu experiență reală și cunoștințe profunde, ci și să-i inspire cu entuziasmul și pasiunea necesare pentru a practica masajul Thai din toată inima.”

Sursă foto: Facebook, Guvernul României