Într-o postare pe pagina personală de Facebook, premierul Florin Cîțu le-a transmis un mesaj tuturor liberalilor. Acesta susține că întreaga campanie nu a adus beneficii partidului, însă de la data de 25 decembrie, aceste lucruri se pot recupera.

Totodată, el a mai adăugat că viitorul va arăta bine doar dacă liberalii vor face ”ceea ce trebuie”.

„Dragi liberali, stimați colegi,

În mai puțin de o lună, suntem chemați să ne alegem președintele. Din păcate, această campanie a fost una care nu a adus beneficii pentru PNL. Vom putea, însă, după 25 septembrie, să recuperăm. Important este să privim spre viitor. Viitorul arată bine dacă facem ceea ce trebuie.

Acesta este gândul pe care îl am când plec în fiecare zi la Guvern: România să fie un loc bun pentru toți cetățenii! Noi, liberalii, suntem un partid al practicienilor, al celor care fac. Noi am realizat România Mare, iar acum putem face mare România în Uniunea Europeană, cu valori liberale, cu libertate și drepturi, cu antreprenori și creativitate, cu muncă și seriozitate”, a scris Florin Cîțu pe Facebook.

”Unii vând iluzii”

Premierul țării a mai precizat că unele persoane ”vând iluzii”, subliind faptul că nu se referă la contracandidatul său, Ludovic Orban. El a mai adăugat că este nevoie de respect reciproc în partid, în contextul în care sunt membri care sabotează.

Florin Cîțu a mai precizat că liberalii trebuie să aleagă un drum corect, fără sloganuri și doar cu rezultate, făcând românia să meargă pe drumul cel bun.

La final, acestea a mai adăugat că odată ce va deveni lider de partid se va ocupa de creșterea economiei, dar și de modernizarea întregii țări.

„Unii vând iluzii și nu mă refer la contracandidatul meu, pe care trebuie să-l respectăm pentru mandatul său. Este nevoie de respect între noi, sunt destui care ne sabotează. Alții vând populism, demagogie și minciună. Da, mă refer la cel mai corupt și putred partid al României, PSD.

Noi, PNL, livrăm, alegem calea matură, drumul corect, fără sloganuri, fără gloria momentului, dar cu rezultate! Noi, PNL, facem ca România să meargă mai bine. Așa a fost mereu, așa va fi întotdeauna!

Acesta este mandatul pe care vi-l cer pe 25 septembrie: să creștem economia, să modernizăm România! Nimic mai mult, nimic mai puțin. Mulțumesc”, a mai adăugat premierul.