Ludovic Orban nici măcar nu a dorit să îi pronunțe numele lui Rareș Bogdan, numindu-l doar ”vedeta venită de curând în partid”. Reacția lui Ludovic Orban vine după ce Rareș Bogdan a declarat că liderul liberal nu a avut nicio vedetă alături de el la depunerea candidaturii pentru preşedinţia partidului.

În acest context, Ludovic Orban a susţinut că pentru el fiecare membru PNL este o vedetă şi că partidul nu este împărţit între vedete şi „nevedete”. Totodată, liderul PNL a subliniat faptul că deși unii membri nu au notorietate, ei sunt valoroși pentru partid.

„M-a deranjat foarte mult ce a spus un coleg de-al meu, vedetă, venită de curând în partid, care făcea mişto de mine când mi-am depus candidatura: da, dar nu a avut nicio vedetă pe lângă el. Adică cum, PNL e împărţit între vedete şi nevedete? Pentru mine fiecare membru al PNL e o vedetă, e un membru al marii familii, fiecare membru chiar dacă nu are notorietatea, cunoaşterea naţională pe care o poate da un pic de slipici sau cariera anterioară de multe ori nemeritată, asta nu înseamnă că nu e valoros”, a spus Ludovic Orban.

Ludovic Orban, deranjat de declarația lui Rareș Bogdan

În același timp, el s-a arătat extrem de deranjat de afirmațiile lui Rareș Bogdan, care ar fi făcut ”mișto de el” în momentul în care și-a depus candidatura. Liderul PNL a mai adăugat că în partid există membri respectați, primari cu performanțe dar și profesioniști în fiecare domeniu de activitate.

Președintele Camerei Deputaților susține că PNL ”nu e o mână de vedete”, așa cum se întâmplă la televizor.

”Avem membri respectaţi în comunitate, avem primari care au făcut performanţă, fiecare în comunitatea lui locală, avem profesionişti în fiecare domeniu de activitate, care sunt apreciaţi şi care au făcut lucruri frumoase pentru oameni şi care ne aduc voturi şi ne cresc încrederea în PNL. Un PNL nu e o mână de vedete care astăzi spun una la televizor şi mâine spun alta”, a afirmat Ludovic Orban.