Florin Călinescu face o mutare bombă și revine în forță. Începând de vineri, celebrul actor va face parte şi din juriul noului sezon Românii au talent ce va debuta pe 7 februarie la PRO TV. Vedeta de televiziune a făcut chiar și un anuţ pe site-ul oficial al emisiunii, spunând ce aşteptări are de la cei care vor participa la celebra emisiune-concurs de la PRO TV.

Mutarea lui Florin Călinescu este total neașteptată mai ales că acesta a renunțat în urmă cu an la televiziune. El a anunţat că se retrage de la Românii au talent pentru intra în politică. Imediat, el a fost ales și preşedinte al Partidului Verde, poziție din care a încercat să atragă cât mai mulți alegători.

Motivul din spatele retragerii de la PRO TV

În acel moment, mișcarea lui Florin Călinescu a fost amplu mediatizată, el explicând cine a luat decizia retragerii sale de la pupitrul juraților.

„Nu am fost dat afară de niciun PRO TV. Eu i-am anunțat că mă îndrept spre politică. E evident că în urma acestei decizii, nu mai pot apărea la televizor în emisiuni precum cea de la PRO TV, conform reglementărilor CNA. Eu i-am anunțat pe cei de la PRO TV acum o lună, de intențiile mele, civilizat, luăm o pauză”, a explicat atunci vedeta de la PRO TV.

Așteptările lui Florin Călinescu

Noul sezon de la Românii au talent va debuta vineri începând cu ora 20.30 iar emisiunea va aduce în casele telespecatorilor momente nemaîntânlite, talente nemaivăzute și golden buzz-uri glorioase.

Florin Călinescu a spus, de altfel, ce aşteptări are de la acest nou sezon. „Eu nu am așteptări de la un sezon la un al altul, mai moale, mai tare, mai nu știu cum. Aștept să văd lume care își dorește să arate publicului de acasă de ce se gândesc la Românii au talent. Vreau să văd cât mai multă lume care vine la această emisiune să ofere publicului lucruri interesante„, a transmis Florin Călinescu.