Florin Călinescu a fost pur și simplu impresionat de unul dintre concurenții de la Românii au talent 2021, care a debutat vineri seară la Pro TV. Un artist pe nume Abi Nasr Boutros a reușit să interpreteze cu succes melodia ”Nessun Dorma”. Cu toate că fiecare membru al juriului a avut doar cuvinte de laudă, Florin Călinescu a fost cel care a reușit să surprindă prin ce i-a transmis participantului la emisiune, vorbind despre Dumnezeu, semn că interpretarea a reușit cu adevărat să îl sensibilizeze.

Discurs incredibil făcut de Florin Călinescu

“E foarte clar în mintea mea că probabil Dumenzeu îndurându-se de noi o să ne aducă la un loc după ce s-a supărat atunci pe turnul lui Babel și ne-a alungat în toate zările. Probabil 100-500-1000 de ani o să fim o singură seminție a lui Dumnezeu nici galbenă, nici neagră, nici verde, nici albastră și o să vorbim toți limba iubirii și limba cîntecului și limba prieteniei și tot ceea ce se gândise el pentru noi. Știu sigur, sunt într-un strâns dialog cu dumnealui și știu sigur că lucrurile astea se vor petrece. Este foarte important exemplu tău pentru că este cel mai simplu de dat. Restul milionarii ăia nu contează și lumea nu vorbește despre ei. Faptul că eu te-am ascultat pe tine gratis și ăștia și mai și plătesc mi se pare un privilegiu. O să mai apară și o altă vecină care o să zică continuă. Odată deschis acest drum nimeni nu știu unde duce”, a s transmis Florin Călinescu la Pro TV.

Momentul care a reușit să surprindă la Românii au talent

Toți jurații i-au oferit un DA.

Vineri seara începe noul sezon al emisiunii „Românii au talent” de la Pro TV. Printre jurați se numără și Alexandra Dinu, care îl înlocuiește pe deja celebrului Mihai Petre, în juriul de la „Românii au talent”. Ceilalți membrii ai juriului rămân Andra, Andi Moisescu si Florin Călinescu.