Candidatul USR-PLUS la funcţia de primar al municipiului Câmpulung Muscel, fosta vedetă PRO TV Elena Lasconi, anunţă că a câştigat detaşat alegerile, conform numărătorii paralele.

Ea a afirmat, duminică seară, că potrivit numărătorii paralele s-a impus în cel puţin 17 dintre cele 19 secţii de votare din municipiu, în multe dintre ele cu peste 50% dintre opţiunile alegătorilor.

„Încă de la început am simţit biroul din Primărie. (…) Am crezut din tot sufletul şi m-am încărcat din energia oamenilor”, a declarat Elena Lasconi.

Ea a precizat că nu are resentimente faţă de adversarii politici.

„Nu le port pică pentru chestiile urâte pe care le-au făcut. (…) Am simţit că e vorba de forţa binelui. (…) Nu mai avem timp de războaie, e vremea să ne apucăm de treabă”, a mai spus Elena Lasconi.

Principalii săi contracandidaţi pentru Primăria Câmpulung Muscel au fost Ioan Liviu Țâroiu (PSD), Nicolae Zaharia (PNL), Ion Ciurea (PMP) şi Marian Rădulescu (Pro România).

Mesaj de la un fost coleg

Alex Dima, binecunoscut de telespectatorii PRO TV pentru emisiunea “România, te iubesc”, a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook pentru fosta sa colegă.

“Elena Lasconi este primar in Campulung Muscel! Felicitari! Tare sunt mandru de tine!”, a scris Alex Dima pe pagina sa de socializare.

Ce le transmitea Elena Lasconi locuitorilor din Câmpulung Muscel la începutul lunii iulie?

„Din ciclul „V-au mințit destul baronii. Stop! Votează cu Lasconi!” vă invit alături de mine la un proiect în premieră în Câmpulung, dar cred că și în țară.

Îmi doresc să fiți parte din precampania și campania mea electorală, deoarece pentru mine voi sunteți cei mai importanți. Tocmai de aceea, dacă voi ajunge primar, prioritatea mea sunteți voi – implicarea cetățenilor trebuie să devină și va deveni modul de lucru al Primăriei Câmpulung.

Pentru că orașul este despre oameni și asta trebuie să înțeleagă toată lumea: politicieni, funcționari publici, miniștri, primari etc.”